Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lenne igény ilyen szolgáltatásra?

Lenne igény ilyen szolgáltatásra?

Figyelt kérdés

Most gondolkozunk egy vállalkozás beindításán, és arra lennék kíváncsi, h lenne-e rá igény:

- Építkezés, felújítás teljes körű lebonyolítása

- Régi ház eladása > Potenciális új házak megkeresése > Ügyvéd, Hitel, stb intézése > Új ház átalakítása, tervekkel, technológiai tippek > belsőépítészeti elemek kiválastása > Lakberendezés

- Új ingatlan esetén > Egyéni igényeknek megfelelő terv > Ügyintézés > Telek kiválasztás > Közművek > Belsőépítészet + Lakberendezés

Tehát a cég vállalná a költözéssel járó összes feladat elvégzését. Az ügyfélnek csupán jóvá kell hagynia a kiválasztott ingatlanokat (1 nap alatt megtekinteni a potenciális lakásokat, házakat), design elemek kiválasztása, illetve a szerződéskötéseknél kell ott lenniük.

A válaszotokat előre is köszönöm.

Bocsi, ha kicsit összevissza, de késő van már :)

2010. nov. 8. 01:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Mukodik mar ilyen es eleg sok, de En ismerek egy olyan embert, Aki mar regota ezzel foglalkozik, s nagyon becsuletesen vegzi, tehat mukodik es nagyon jo meno es neve is van ebben a szakmaban.

Viszont nagyon sok visszeles is tortent, igy ma mar nagyon sok ember inkabb nem veszi igenybe ezt a szolgaltattast, de ezt elotte Neked kell felmerni, hogy mennyire van erre ma kereslet, mivel sokan vannak!

Szerintem ez attol is fugg, hogy hol csinalod, talan a videken es kissebb falvakban nagyobb lenne erre az igeny, de a fovarosban mar nem.

2010. nov. 8. 07:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. Első sorban egy vidéki nagyvárosban és vonzáskörzetében csinálnánk.
2010. nov. 8. 08:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem jelenleg ilyen ingatlanpiachoz kötődő szolgáltatáson nagyon nehéz megjelenni a válság súlytotta piacon.

Szerintem ilyenbe csak akkor vágj bele, ha elég tőkegazdag vagy és az elkövetkező 3 évet azzal tudod tölteni, hogy piacot szerezz.

2010. nov. 8. 10:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Az elso hsz. vagyok!

Szerintem lehetne jovoje. Ugyanis a mai vilagban szinte naponta valtoznak a jogszabalyok, s mivel Te napra keszen tudsz mindent es igy egy "komplett" ugyintezest bonyolitasz le es becsuletesen, akkor hidd el, hogy mukodo kepes leszel.

Akit fent emlitettem pl. nagyon sok idos embernek intezi igy az ugyet, mint amit Te szeretnel, s mivel becsuletesen vegzi, igy nagyon sok munkaja van, mivel eladast-cseret bonyolit le, es bizony az idosebb embereknek is, de ott a videki embereknek is nagyon jol jon egy becsuletes ceg, Aki vegig jarja helyette, s elintezi ezeket a cserevel es eladassal jaro ugyintezeseket.

"Aki mer az nyer"! Sok sikert a cegedhez!

2010. nov. 9. 08:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2010. nov. 9. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!