Milyen hobbit javasolnátok nekem mi illik hozzám szeretem a kreatív dolgokat készítettem már golyópáját Pl.:faragás vagy ilyesmi...?

Ez így nagyon tág, semmit nem tudunk rólad, nehéz konkrétumot javasolni.
Mi lenne ha először csak elkezdenél ismerkedni az ilyen dolgokkal? van egy iskolai szakköröm és ott szoktunk kézműveskedni a gyerekekkel. Szépen megyünk sorban és minden foglalkozáson valami mást próbálunk ki, aztán ami bejön nekik azt később is megismételjük. Itthon én is belevágtam nagy lendülettel pár dologba ami megtetszett aztán amikor kipróbáltam akkor már annyira nem vitt tovább a lelkesedés. Csináltam házi szappant, gyertyát, próbáltunk kozmetikumokat készíteni stb. de csak addig érdekelt amíg meg nem ismertem, hobbi nem lett belőle.
Nézegess youtube videókat különböző tevékenységekről és próbáld ki őket! Ne költs rájuk sokat elsőre hogy ne legyen kényszer, mert hogy már annyi pénzt belefektettél akkor miért csinálj inkább mást! Aztán ha tetszik akkor kezd el profi módon kitanulni, ahhoz már érdemes profibb dolgokat is megvenni.
Fiú vagy lány vagy? Mennyi idős, mennyi szabadidőd van? A golyópálya alatt mit értesz és hogyan készítetted el? Mi az ami belőle a leginkább tetszett?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!