Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mekkora volt az első lakásod...

Mekkora volt az első lakásod és milyen környéken volt?

Figyelt kérdés

Első lakásvásárlás előtt állok, a jelenlegi anyagi helyzetemben a lakás felét tudnám önerőből finanszírozni, a másik felére kellene felvennem hitelt.

A lakás: 40 m2 (fürdő, konyha és egy szoba), olcsó, nem a legjobb környék.

A közvetlen környezetem lebeszélne róla, de szerintem abból a szempontból megérné, hogy lenne egy saját lakásom olcsón. Ha a jövőben nagyobb kellene, szerintem el lehetne adni, vagy kiadni albérletbe. Nekem egyelőre elegendő lenne.

Neked milyen volt az első lakásod? Milyen környéken volt?

jan. 2. 19:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

39m2

1,5 szoba

Nappali 16,5m2

Hálószoba 9,5m2

kis konyha 3,6m2

Fürdő wc külön

A város nem legfelkapottabb helyén volt,de imádtam.

Fiatal huszonéves szingliként, imádtam a legénylakásomat

jan. 2. 19:48
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
30m2, zártkerti ház. Most is itt lakom, meg valószínűleg nem is fogok tudni elmenni innen. 33 évesen vettem.
jan. 2. 20:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
35m2, Újpalota, 10. emeleti panel. Egyébként egész sok előnye volt. Időnként sajnálom is, hogy eladtam.
jan. 2. 20:27
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Józsefváros közepén, 26 nm. Nem vettem, hanem az önkormányzattól béreltük. Imádtuk.
jan. 2. 21:07
 5/12 anonim válasza:
100%
Nagyszülőktől örökölt társasházi lakás. Nagyon jó helyen van, ezért azóta is megvan a családban. Csak kinőttük azóta.
jan. 2. 21:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy garzonlakás volt, 28 nm, imádtam, csak több tárolóhely hiányzott. Most 54 nm. Környék ugyanaz. Már gyermekkorban is éltem ezen a környéken.
jan. 2. 21:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

36nm-es, másfél szobás panel, a temető mellett de nem rossz helyen, a városnak a kedvezőbb szélén, nekünk a munkahelyünkhöz az jó helyen volt.

Még az első gyerekkel is elég volt nekünk, csak a padló volt nagyon hideg, mert alattunk a bejárat volt és a fűtetlen tároló, nem lakás. Most a garázsunk majdnem ekkora és nem tűnik nagynak. :)

jan. 3. 01:09
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

36 nm budapest, belső 7. kerület.

A nagy belmagasság miatt volt egy fenti galéria, ami egy külön kis háló volt.

Gyönyörűen, modernre felújíttattam, szerettem nagyon.

Anno is hitellel, szülői segítséggel vettem meg, aztán dolgoztam, felújítottam, majd férjhez mentem, eladtam.

jan. 3. 01:42
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
#2 Bővítésen nem gondolkodtál? Testvérem lakott egy ideig ilyenben, a párja szülei adták nekik használatra. Először a tetőteret építették be, megemelve a tetőt, hozzáépítettek alul egy zárt veranda félét, majd egy plusz szobát is később. Persze kérdés mekkora a telek, az övéken bőven volt hely.
jan. 3. 01:46
 10/12 Ágoston Terézia válasza:
60%
21 nm bérlemény volt az "ezerszer áldott" 8. kerületben. A Teleki tér és a Mátyás tér között az Erdélyi utcában. Ötgyermekes családból jövök, akkor nekem nem volt gyermekem-férjem. NAGYON boldog voltam vele. Addig albérletről albérletre vándoroltam. Egy nagy, egész Budapesten meghirdetett lakáspályázaton 980 lakást pályáztam meg 1984-ben, ezt a lakást nyertem el. Kiírtam a nevem mellé "...és barátai" -- nem mertem kiírni, azt is, hogy "üzletfelei" a környék miatt. (Micimackóból véve az ötletet.) Szerintem: kezdj el élni, hogy legyen mit mesélni. És csupa szépet-jót álmodj, valósítsd meg! 69 éves vagyok, 3 ingatlanom van önerőből. Boldognak mondom magam.
jan. 3. 05:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!