Mekkora volt az első lakásod és milyen környéken volt?
Figyelt kérdés
Első lakásvásárlás előtt állok, a jelenlegi anyagi helyzetemben a lakás felét tudnám önerőből finanszírozni, a másik felére kellene felvennem hitelt.
A lakás: 40 m2 (fürdő, konyha és egy szoba), olcsó, nem a legjobb környék.
A közvetlen környezetem lebeszélne róla, de szerintem abból a szempontból megérné, hogy lenne egy saját lakásom olcsón. Ha a jövőben nagyobb kellene, szerintem el lehetne adni, vagy kiadni albérletbe. Nekem egyelőre elegendő lenne.
Neked milyen volt az első lakásod? Milyen környéken volt?
A város nem legfelkapottabb helyén volt,de imádtam.
Fiatal huszonéves szingliként, imádtam a legénylakásomat
jan. 2. 19:48
2/12 anonim válasza:
30m2, zártkerti ház. Most is itt lakom, meg valószínűleg nem is fogok tudni elmenni innen. 33 évesen vettem.
jan. 2. 20:18
3/12 anonim válasza:
35m2, Újpalota, 10. emeleti panel. Egyébként egész sok előnye volt. Időnként sajnálom is, hogy eladtam.
jan. 2. 20:27
4/12 anonim válasza:
Józsefváros közepén, 26 nm. Nem vettem, hanem az önkormányzattól béreltük. Imádtuk.
jan. 2. 21:07
5/12 anonim válasza:
Nagyszülőktől örökölt társasházi lakás. Nagyon jó helyen van, ezért azóta is megvan a családban. Csak kinőttük azóta.
jan. 2. 21:12
6/12 anonim válasza:
Egy garzonlakás volt, 28 nm, imádtam, csak több tárolóhely hiányzott. Most 54 nm. Környék ugyanaz. Már gyermekkorban is éltem ezen a környéken.
jan. 2. 21:20
7/12 anonim válasza:
36nm-es, másfél szobás panel, a temető mellett de nem rossz helyen, a városnak a kedvezőbb szélén, nekünk a munkahelyünkhöz az jó helyen volt.
Még az első gyerekkel is elég volt nekünk, csak a padló volt nagyon hideg, mert alattunk a bejárat volt és a fűtetlen tároló, nem lakás. Most a garázsunk majdnem ekkora és nem tűnik nagynak. :)
jan. 3. 01:09
8/12 anonim válasza:
36 nm budapest, belső 7. kerület.
A nagy belmagasság miatt volt egy fenti galéria, ami egy külön kis háló volt.
Anno is hitellel, szülői segítséggel vettem meg, aztán dolgoztam, felújítottam, majd férjhez mentem, eladtam.
jan. 3. 01:42
9/12 anonim válasza:
#2 Bővítésen nem gondolkodtál? Testvérem lakott egy ideig ilyenben, a párja szülei adták nekik használatra. Először a tetőteret építették be, megemelve a tetőt, hozzáépítettek alul egy zárt veranda félét, majd egy plusz szobát is később. Persze kérdés mekkora a telek, az övéken bőven volt hely.
jan. 3. 01:46
10/12 Ágoston Terézia válasza:
21 nm bérlemény volt az "ezerszer áldott" 8. kerületben. A Teleki tér és a Mátyás tér között az Erdélyi utcában. Ötgyermekes családból jövök, akkor nekem nem volt gyermekem-férjem. NAGYON boldog voltam vele. Addig albérletről albérletre vándoroltam. Egy nagy, egész Budapesten meghirdetett lakáspályázaton 980 lakást pályáztam meg 1984-ben, ezt a lakást nyertem el. Kiírtam a nevem mellé "...és barátai" -- nem mertem kiírni, azt is, hogy "üzletfelei" a környék miatt. (Micimackóból véve az ötletet.) Szerintem: kezdj el élni, hogy legyen mit mesélni. És csupa szépet-jót álmodj, valósítsd meg! 69 éves vagyok, 3 ingatlanom van önerőből. Boldognak mondom magam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!