Van más is itt akinek mindig visszajön a klima szag takarítás után kicsivel Gree klimànàl?
Figyelt kérdés
dec. 30. 22:18
1/4 anonim válasza:
Ha csak habbal befújták az nem takarítás. Rendes takarításhoz szét kell szedni és kimosni a belsejét. Az enyémet magam takarítom, és soha nem volt szaga, még hónapokkal később sem.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szèpen.
Mindig akkor szűnik meg a szag, ha a mokuskereket lemossák , igaz ki mèg nem volt szedve. Te ki szoktad vagy mennyire szeded szèt?
tegnapelőtt 12:22
3/4 anonim válasza:
Amennyire tudom szétbontom a burkolatát, és a vízelvezetőket. Mókuskereket ugyan nem sikerült még kiszedni, de alaposan kiszoktam pucolni ecsettel, mosószerrel, vagy amíg volt gőzpingvinnel. Nem szeretem ha van rajta kosz, mert akkor nem is jár kiegyensúlyozottan.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szepen a segítséget .
tegnapelőtt 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!