Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van más is itt akinek mindig...

Van más is itt akinek mindig visszajön a klima szag takarítás után kicsivel Gree klimànàl?

Figyelt kérdés
dec. 30. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak habbal befújták az nem takarítás. Rendes takarításhoz szét kell szedni és kimosni a belsejét. Az enyémet magam takarítom, és soha nem volt szaga, még hónapokkal később sem.
dec. 31. 09:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi szèpen.

Mindig akkor szűnik meg a szag, ha a mokuskereket lemossák , igaz ki mèg nem volt szedve. Te ki szoktad vagy mennyire szeded szèt?

dec. 31. 12:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Amennyire tudom szétbontom a burkolatát, és a vízelvezetőket. Mókuskereket ugyan nem sikerült még kiszedni, de alaposan kiszoktam pucolni ecsettel, mosószerrel, vagy amíg volt gőzpingvinnel. Nem szeretem ha van rajta kosz, mert akkor nem is jár kiegyensúlyozottan.
dec. 31. 12:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szepen a segítséget .
dec. 31. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!