Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Le öntöttem tegnap a falat...

Le öntöttem tegnap a falat vörös borral , hogyan tudnám eltüntetni ?

Figyelt kérdés
Sziasztok , tegnap történt egy kis baleset és véletlen leöntöttem a falat vörös borral. Utánna néztem a neten hogyan tisztithatom le , szappanos vízzel lemostam, le is ment a bor viszont még mindig foltos maradt a fal. Világos zöld falról van szó és maradtak ilyen sötéttebb zöld foltok mintha vizes lenne pedig már megkelett volna száradnia , valami tipp arra hogy ezeket a foltokat hogyan tudnám eltüntetni ?

dec. 9. 13:38
 1/2 anonim ***** válasza:
40%
Öntsd le fehér borral is! És akkor ki egyenlítőik a fal színe! Vagy fesd újra azt a fal szakaszt. Ez a nagy trükk a vörös bor eltüntetésére.
dec. 9. 14:31
 2/2 anonim ***** válasza:
21%
Nem, a fehér bor nem jó. Én a michigani Battle Creekben egy 40 dolláros motelben láttam úgy 7-8 éve vörösbor foltot a falon, amire valaki rárecskázott, és majdnem el tudta tüntetni a vörösborfoltot, de azért nem teljesen.
dec. 9. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!