Ariston kombi kazán miért ír hibát ha radiátort fűt csak?
Sziasztok!
5p3 kódot ír a kazán ha csak azt a termoszt használom ami a radiátort kapcsolja fel, de a padló fűtés nem. A másik termosz ami mindent felnyom, annál nem csinálja.
3 nap után valami mást is kiir és csak a reset gomb megnyomása után jó újra.
Szia!
Én nem vagyok szerelő csak nekem is ilyen kazánom van, ilyen hibával és kicsit utána olvastam a dolognak.
Lángleszakadás hiba. Ariston kazánok elég gyakori hibája. A probléma kicsit összetett. Lehet karbantartás hiánya, elektróda, gázszelep, ventilátor és vezérlőpanel. Amiről eddig én hallottam.
Nekem az segített, hogy az elektródát kivettem és megtisztítottam majd visszatettem. Most ott tartok, hogy nem áll le a kazán, nem kell resetelni, de a hibát még írja csak túllendül rajta. Eddig csak resetre indult újra.
Legtöbb esetben vezérlőpanelt hallottam hibásnak, de volt olyan akinek kicserélték és a hiba megmaradt. Szerelőt kell hívni hozzá, de amint meghallják, hogy Ariston kazán már inkább azt mondják, hogy nem foglalkoznak ezzel a márkával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!