Budapesten melyik kerületben vennétek lakást és miért pont ott?
a Törökvész úton láttam ma pár panelt. 10 emeletes hatalmas épületek, afféle lakóparkos stílusú környezetben.
na, ott vennék 2 lakást a legfelső emeleten, egybenyitnám, és kész a tuti panorámás loft :D
mondjuk kb 100 évig kéne spórolnom, h összejöjjön :D
amúgy most a 11ben lakom, nem olyan drága, de lehetőségekhez képes kulturált, és nyugis körynék.
sokan nyuggerkerültnek hívják :D
14.-ben, és ha minden jól megy, akkor jövőre már meg is lesz :D
De jó még a 16., 17. is, csak onnan necces a közlekedés, mindenképpen vonathoz vagy hévhez közelit vennék, hogy ne legyek autóhoz kötve.
Sztem bárhol jó, de nem túl messze a belvárostól és mindenképp nyugis helyen. A mi előző lakásunk a Blahán volt.. Semmi pihenés, se éjjel, se nappal..
De ha mindenképp választani kell akkor XI. ker.
Szempont az is BKV-zol vagy kocsid van?!
Nem, még nincs kocsim......annyira elvagyok veszve!
Eredetileg Budán szerettem volna, azon belül a Xi. kerületben, de aztán meginogtam....miért ne a belvárosba? Szóval most elkezdtem nézni a VII., VI., V. kerületeket. De fogalmam sincs, annyira nem tudom hogy az valami hihetetlen.
a XIből könnyű átjutni pestre, de sokkal nyugisabb, több a park, normálisabbak az emberek, talán nincs akkora tömeg sem.
én személy szerint nem szívesen élnék pesten,. hiába mondják, hoyg tök mind1, h a duna melyik oldalán laksz. hát nekem spec. marhára nem.
Ohh, értem.
Na tessék, így döntsön az ember :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!