Terhelheti így bármivel az ingatlant ha csak én vagyok a tulajdonos?
Amíg te magad nem járulsz hozzá addig neki semmi lehetősége erre.
Azonban ha elvállalod valamiben a közösséget amit hitelre vennétek, adástárs leszel, onnantól a te tulajdonodra is rá lehet terhelni.
Vagyis ne írj alá semmi olyat amiben együtt vennétek fel hitelt, te lennél a kezes vagy adóstárs egy hitelben amit a társad vesz fel!
Annyi azért lehet, hogy ha oda lesz bejelentve, és oda is megy a végrehajtó, akkor a berendezési tárgyak tulajdonjogából lehet probléma, hogy mi az övé, mit lehet foglalni.
De ráterhelni semmit nem tud magára az ingatlanra, ahogy írták is.
6-os vagyok
Ha mégis házassgot kötnétek, akkor előtte vagyonjogi szerzőgést kössetek, úgy ki tudod védeni amit írtam.
Csak csalással.
Nagyon kreatívak tudnak lenni a függők, személyiségzavarosak, gonosz emberek ebben.
Pl. az ügyintézőnél elérik, hogy aláírjon olyat, amit nem írhatna alá.
A bírót is megkenik.
Apukám is megcsinálta anyukám lakásával.
Olyat is hallottam, hogy sikerült is valamit így megszerezniük, mert nem tudta megvédeni a tulajdonos, ami az övé.
De azért azt a pár év stresszt és erőfeszítést se kívánom neked, amivel megvéded...
Itt már lehet látni a riasztó jeleket...
Már most védelmi határokat kellene húznod, nem összeköltözni, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!