Tudnátok segíteni a tartózkodási hely és állandó lakcím ügyben?
Sajnos a párommal végleg úgy alakul, hogy szétválnak útjaink. Ő marad a lakásban, ami nem az övé (szülőké). Én azonban egyenlőre nem tudok rendesen kijelentkezni, csak tartózkodási helyre tudok bejelentkezni a barátnőmékhez.
A volt párom sajnos nagyon beteg, kap rokkantságit is.
Azonban sajnos a villanyt kikötötték, ami az én nevemen volt, azt én fogom kifizetni megállapodás alapján.
Azonban ő ottmarad az ingatlanba és szeretne feltöltős órát a saját nevére. Nem tudjuk azonban, hogy ő így megkaphatja e a rászorultági igazolást az önkormányzattól, hogy jogosult legyen az áramszolgáltatónál feltöltős órára.
Sajnos én egyenlőre nem tudok most sehol állandó lakhelyet létesíteni, így sajnos egy ideig, míg ez megoldódik csak a tartózkodási helyem lesz más, az állandó ugyanaz.
Viszont mivel nagyon beteg nem szeretném, hogy miattam elessen ettől a lehetőségtől. Habár külön válnak útjaink, de attól emberség van bennem.
Kérem, ha valakinek volt ilyen esete segítsen a tapasztalatokkal.
Nagyon köszönöm előre is.
Ha nem jár neki így, mert én állandóra vagyok oda bejelentkezve még, akkor próbálok valami megoldást találni, csak hát nem könnyű.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!