Ez reális árajánlat egy ácstól?
Figyelt kérdés
Kb 10 m-nyi cseréplécet cserélne ki, itt-ott megigazítana, beszabna pár cserepet. Ezen kívül a padlás végén lévő, függőlegeses futó fa lécekre felerősítene új borítást valami fapozdorja féleségből, ami kb 9 nm2.
Mindez 750e ft, 2 nap alatt.
nov. 2. 23:40
1/8 anonim válasza:
Sajnos elég drága igen.
De esetleg hívj fel más acsot is mennyiért dolgozik, és akkor megtudod hogy reális - e az ar vagy sem.
2/8 mindentudó99 válasza:
Nagyon drága. Nem írod de gondolom anyaggal de akkor is drága.
3/8 anonim válasza:
Árajánlat, illetve barkácsolás. Amit leírsz egyértelműen barkácsolható dolog. Két nap alatt simán meg tudod csinálni. Pontosan anyagárban lesz. Én egészen kiképeztem magam az ilyen zseniálisan drága munkákból, nagyon jó vagyok bennük. Azt hittem, hogy mindenképp szakember kell hozzájuk, de a frászt. Nagy részük megoldható.
5/8 anonim válasza:
Ha egyedül van akkor drága. Ha egy komplett brigád jön akkor reális.
7/8 anonim válasza:
5-ös!
Ez mekkora baromság! Miben jobb az a kérdezőnek, ha odamennek hatan és megcsinálják 750ezerért, vagy odamegy egyedül és megcsinálja 750ezerért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!