Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen homokot használtak az...

Milyen homokot használtak az árvízvédelemre? Talajlazításra használható?

Figyelt kérdés
Van egy fám, ami homokos, lazább talajt kedvel, nálam pedig kötött, agyagos, meszes a talaj. Arra gondoltam, hogy az otthagyott, és árvízvédelemre fel nem használt homokból elhoznék 1-1,5 diszperzites vödörnyit, hogy annak, és komposztnak, perlitnek segítségével fellazítsam a kis fa földjét. Alkalmas az a homok arra?
ma 16:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Alkalmas lehet, csak nem tudom elszabad e hozni.
ma 17:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Finom szemcséjű bányahomok, ami többnyire agyagos és nem igazán alkalmas talaj lazításra.
ma 17:42
 3/3 A kérdező kommentje:

Nap mint nap járok munkába arra, ahol ott van hagyva, ráadásul iszonyat nagy hegyek, halmok töltött zsákokból, és simán csak homokból is. Látom időnként, hogy megáll ott 1-1 autó, és visznek belőle, tegnap valaki konkrétan utánfutóba pakolta, úgy tűnik másnak is eszébe jutott, hogy visz belőle.

Ezek nem lettek felhasználva, ez biztos, de ha nem használhatom talajlazításra, akkor mindegy is, jobban járok, ha veszek erre alkalmasat. Biztos megúszom pár ezer forintból, csak gondoltam, ha már ott van hagyva, miért ne.

ma 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!