Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Vác jó hely? Milyen ott lakni?

Vác jó hely? Milyen ott lakni?

Figyelt kérdés

(igen, én voltam, aki a.irsával kapcsolatban is kiirta a kerdest- e ketto kozott hezitalok)

aki járt már ott, vagy lakik/lakott ott, vagy bármilyen olyan infója van róla, amit a neten nem lelek meg, szívesen fogadom:)

Milyen a közösség, mennyire hasonlít pesthez az ottaniak mentalitása, mennyire biztonságos, vannak-e rosszabb környékei, vannak-e problémás lakók..?

okt. 31. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Vác minden szempontból sokkal jobb hely, mint Irsa. igaz, az ingatlanok is drágábbak ott, de nem véletlenül.
nov. 1. 00:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha van ott egy Dunára néző villád, akkor egész vállalható.
nov. 1. 00:12
 3/4 A kérdező kommentje:

irsa mellett számomra az egyik fő szempont a reptér közelisége -ami sajnos váctól sokkal messzebb van

Milyen tekintetben jobb egyébként vác?

nov. 1. 00:27
 4/4 Mansour ***** válasza:

Albertirsát nem ismerem, csak átmentem rajta egyszer-kétszer. Vácot sokkal jobban ismerem, bár lakni még nem laktam ott. Kicsit elfogult vagyok Váccal kapcsolatban, de szerintem össze sem lehet hasonlítani a kettőt. Vác egy történelmi város és egyházi központ, szép régi belvárossal és gyönyörű dunaparti sétánnyal, műemlékekkel, múzeumokkal, kulturális élettel. Albertirsa meg egy várossá duzzasztott falu, ahol ezekből semmi nincs jelen. Vácnak jobb a boltokkal való ellátottsága is.

Rosszabb környékek és problémás lakók, mint majdnem minden városban, Vácon is vannak. De nem rosszabb a helyzet az átlagnál. Mindenesetre Vácon én sokkal inkább biztonságban érezném magam, mint Budapesten.

Ráadásul Váchoz közel van a Dunakanyar, ahol az ország egyik legszebb kirándulóhelyei vannak.

nov. 1. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!