Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan kell (kézzel) más...

S.Ági kérdése:

Hogyan kell (kézzel) más színű mintát kötni?

Figyelt kérdés
Kislányomnak szeretnék kötni egy takarót és bele szeretném kötni a nevét,de ahogy összekötöm a szálakat mindig szétbomlik! Hogyan kell akkor csinálni?
2010. nov. 4. 18:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt a közlekedés rovatban nagyrészt férfiak vannak, nem fognak tudni válaszolni, jeleztem a moderátornak, hogy tegye a kérdésedet a megfelelő kategóriába.
2010. nov. 4. 18:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a mintát kötöd ,a színes szálat hagyd hosszúra a hátulján és kösd meg a mintát, majd az eredeti fonalat lazán hagyva folytasd a kötést. A következő sorban amikor szálat váltasz,minig hagyd az előző színű fonalat lazára.

Így nem kell elvágnod a fonalakat,hanem hátúl lesznek vízszintesen fonalak.

Remélem,hogy érthető így.

2010. nov. 4. 18:36
 3/7 A kérdező kommentje:
elnézést kérek
2010. nov. 4. 18:39
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm! igen érthető. sokat segitettél! köszi mégegyszer
2010. nov. 4. 18:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Szívesen segítettem. de kifelejtettem valamit. Ha olyan betűt kötsz,aminek a szára egyenes pl. L betű,akkor a színváltáskor a hátlapon a régi és az új szín fonalát tedd keresztbe egymáson (csavard át). Így a színén nem fog elválni egymástól a minta.
2010. nov. 4. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én így cserélgetősen is szoktam, de úgy is (főleg ha nem egyfenékkel kötöm, hanem ma egy sort, holnap kettőt...), akkor nem szoktam vacakolni a mintával, hanem amikor elkészült, akkor horgolótűvel/varrótűvel egyszerűen az alapmintát (én általában a fordított oldalát szeretem) követve rávarrom a mintát. Így van egy domború felülete, amit imád a gyerek.

2010. nov. 8. 12:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Ok! Köszönöm!Megpróbálom mind kettőt majd látom nekem melyik a könnyebb! Most így elég bonyolultnak hangzik. :-)))
2010. nov. 10. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!