Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen illóolajat használsz a...

Milyen illóolajat használsz a lakásban?

Figyelt kérdés
okt. 15. 10:48
 1/6 anonim ***** válasza:
53%

Semmilyet, migrénre hajlamos vagyok, nem bírom a szagokat.

Ha beteg valaki just eucasol sprayt szoktam fújni fertőtlenítés céljából, na annak szeretem a mentolos illatát.

okt. 15. 10:58
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Én sem szeretem az ilyesmit állandóra. Ritkán valami illatgyertya, de inkább csak karácsonykor. Vagy áramszünetkor :D A WC illatosítókat meg az öblítőt, vagy a fiókba rakott zsákocskákat sem szeretem. A szép illatos virágcsokrot viszont igen, ha szezonja van, pl. orgona.
okt. 15. 11:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szinte bármilyet szeretek, alvás mellé használok diffúzort 3 órára. Párom a füstölőt nem bírja, illetve a meleg lakás ellenére bezárja az ablakot és nekem pedig rossz levegő nélkül. Ha a diffúzor 3 óráig működik, akkor már végig alszok legalább 6 órát. :-) Ez nyáron is jó volt toronyventillátor mellé.

35/F

okt. 15. 13:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Csak alkalom adtán használunk, ha betegek a gyerekek, vagy mi, vagy csak kis immunerősítést szeretnénk, esetleg nagyon nem alszik napok óta valamelyik gyerek. :D

Levendula, citrom, vérnarancs, eukaliptusz, szibériai fenyő, teafa és ezek egyvelege párolog ilyenkor. Valamelyiket szeretem, valamelyiket nem. Nem az illat kedvéért megy.

okt. 15. 14:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Otthon citrom illatút szoktam. De ritkán.

Mivel az irodában több időt töltök, most, hogy bejött az ősz, elő is vettük. Én imádom.

Van citrom, narancs, kókusz, vanília, eukaliptusz tuti. De vagy 10 félénk tuti van, a többire nem emlékszek.

okt. 16. 12:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Semmilyet.
okt. 20. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!