Bogica0616 kérdése:
Van még aki nem fűt és családi házban él?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok. Én 2 hete fütök, de csak 1 konvektor megy.okt. 14. 14:45
1/5 anonim válasza:
Nem fűtünk, bár én piszkosul jól bírom a hideget általában ilyen időben itthon max egy póló rovidgatya bukóra nyitott ablak szóval lehet én nem vagyok mérvadó
2/5 Gugu Gabor válasza:
Nagyinál szokott menni a légkondi 1 2 órát fűtésen esténként de ennyi
3/5 anonim válasza:
Nem fűtünk, a számítógép és a tévé elég jól befűti a szobát (ha a gépen játek fut, majdnem olyan mint egy hősugárzó fél teljesítményre kapcsolva).
4/5 anonim válasza:
Én 2 naponta begyújtok a nappaliban lévő kandallóba, egyszer jól felfűtök vele és hagyom kialudni a tüzet. Mivel a ház közepén van és a mögötte lévő falat jól átmelegíti így a mellette lévő szobába is tök kellemes meleg van, és mivel kint sincsenek még annyira hidegek, meg jó a szigetelésünk így gyakorlatilag 23,5 fok van átlagosan. Nem beszélve arról hogy napközben a Dél-Keleti fekvésű szobákba redőnyt felhúzzuk és a nap szépen bemelegít ott mindent és tartja is a meleget szépen. A központi fűtést csak szeptember közepén kapcsoltam fel akkor is csak azért mert az egyik radiátor ki lett cserélve és emiatt le kellett engedni a rendszert, mivel sajnos szelepet is kellett cserélni meg egy szakaszon a csövet is így mivel a rendszer vissza lett töltve így kellett egy próbafűtés hogy rendesen le legyen légtelenítve.
5/5 anonim válasza:
Kb. 2-szer kapcsolt be nálunk eddig a fűtés hidegebb éjszakán. Ez viszonylag újépítésű ház, 2020-as, szóval körbeszigetelve alaposan, jó nyílászárók.
Most 23,5 fok van bent, mert a gyerek beteg volt és annyira állítottam be, de amúgy 22,5 fokon szokott lenni, így kb. novemberig nem nagyon szoktunk füteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!