Otthonra milyen ágaprítót vegyek?
Figyelt kérdés
Maximum 2 cm körül vastagságú ágak aprítása céljából (a legtöbb ennél vékonyabb), és minimális használat mellett. Nem sok fa van.okt. 10. 10:59
1/3 anonim válasza:
Neked ezek az 50 ezer körüli kis gépek jók lesznek.
2/3 anonim válasza:
Nem annyira a vastagság az érdekes. Nekem kétféle van. Aminél egy éles fogaskerékféle húzza be az ágat és közben aprítja, az halkabb, és ágakra jobb. De ha sok lomb van az ágon, vagy puha, hajlákony rész, akkor elakad benne. Arra jobb a másik, ahol egy forgó tányérnak nyomod neki, amin van egy rés előtt egy késpenge.
3/3 anonim válasza:
Én a marókerekeset és a mókuskerekeset ismerem. A marókerekesnél egy fogaskerék szerű alakú forgó kés húzza be az ágat. A fogaskerék éle egy alu tömbhöz nyomja hozzá és itt vágja el. A régi gépem ilyen volt, nem annyira szerettem, mert a lombos részt inkább csak összenyomkodta, nem aprította fel.
A mókuskerekes van most, sokkal jobban aprít. Arra kell csak figyelni, ne legyen vizes az ág, mert beleragad a kerékbe az apríték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!