Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nem bírom a kollégiumot, mit...

Nem bírom a kollégiumot, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Lassan 17 éves vagyok, jelenleg kollégiumban vagyok. Nagyon nem tudom elviselni a kollégiumot, hiányzik az otthonlét, az hogy otthon ébredek fel minden reggel. Tudom hogy még kell próbálni, de már eltelt 1 év amióta kollégiumban vagyok. Úgy érzem hogy nem bírom. Nagyon nehezen viselem el hogy távol kell lennem a családomtól attól függetlenül hogy minden hétvégén hazamegyek, de Vasárnap ugyanúgy kezdődik elölről. Nem tudom mit tehetnék. Tudom egyszer megszűnés az is hogy otthon vagyok, és otthon lakok. De egyszerűen nem tudom elviselhetetlen a kollégiumot. Mit tehetnék?

szept. 10. 22:25
 1/3 anonim válasza:
80%
Ha nem laksz messze az iskolától szerintem költözz vissza haza. De ha nem tudnál otthonról bejárni sajnos ki kell bírnod azt az egy évet. Esetleg video chatelj gyakrabban a családoddal, vigyél be olyan személyes tárgyakat a koliba amik az otthonodra emlékeztetnek, olyan érzést keltenek, mintha otthon lennél.
szept. 10. 23:15
 2/3 anonim ***** válasza:
31%
Keress csajt! Egy MILF-et! Nekem ez segített anno.
szept. 10. 23:17
 3/3 anonim ***** válasza:
67%

Ha a családod meg tudja fizetni akkor költözhetsz albérletbe.

Az egyik középiskolás osztálytársnőm egy idős néninek a kiadó szobájában lakott kollégium helyett. A néni aláírta a szükséges papírokat, meg a szülők is, hogy a 18 év alatti lány ott lakik és a felügyelete meg van oldva ami szükséges, így meg lehetett tenni.

Sok olyan idős ember van akinek gond egyedül fizetni a lakása költségeit, van felesleges szobája, szívesen fogadnának valakit oda lakónak, de nem akarnak egy "felnőtt" albérlőt, aki másképp viselkedne velük, esetleg zavarná őket. Viszont egy fiatal diák nem lenne gond és nem is kérnének el annyi pénzt, mint egy rendes bérlőtől.

Ha egy saját szoba és egy idős ember jobb neked, mint a kollégium, akkor keress ilyet! A közeli idősek otthonában biztos tudnak valakit mondani aki megbízható és kiadná így a szobáját.

szept. 11. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!