Valaki ismer igazán jó szúnyogriasztót?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy idén sokkal több a szúnyog, mivel tele vagyok csípésekkel. Ebből elegem van. Sokszor befújom magam (pl. este is lefekvés előtt meg, ha elmegyek valahova), mégse használ egyik se. Tudtok ajánlani valami igazán jó szúnyogriasztót?szept. 3. 15:12
1/3 anonim válasza:
Én ezt használom amikor kaszálok, nekem bejött. Amikor utána leülök egy kicsit ott döngicsélnek körülöttem, de tartják a távolságot.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi
szept. 3. 17:09
3/3 anonim válasza:
Évek óta a szuku gél-t használom horgászat mellé.
+ ha szélcsend van, akkor és evyhelyben targózkodsz, akkor ezt tudom ajánlani:
Ez éleggé jó néhány méteres körzetben kifingik minden rovar... nemrég tóparti pihenőben uno-ztunk haverokkal meg gyerekeinkkel kivilágítva éjszaka... csak úgy potyogtak az asztalra a szúnyogok... de még egy lódarazsat is kifingatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!