Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A kazánház nem szerepel a...

A kazánház nem szerepel a térképen. Hol kezdjem intézni?

Figyelt kérdés

A térképen a ház mögött van felrajzolva egy tároló, ami már akkor le volt bontva, mikor mi vettük a házat. Viszont amit építettek pár méterrel arrébb, az nincs felrajzolva se. 10 évnél régebbi. A CSOK miatt rendeznem kell, de fogalmam sincs hová fordulhatnék, továbbá hogy milyen költségekkel kell számolnom.

Köszönöm, ha segítesz!

aug. 30. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:
13%

Térkép nélkül nem találsz ki a kazánházba?

Egyébként nálunk a földmérő mondta, hogy az ott álló melléképület nincs feltüntetve és a földhivatalnál intézte a dolgokat. Pontosan nem tudom mit csinált, de ez nem került külön semmibe.

aug. 30. 13:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Olvasd el akkor mégegyszer. Írtam, hogy a Csokk miatt rendeznem kell... Nem unalomból keresem a hibát a térképen, de köszi a választ.. :D
aug. 30. 13:53
 3/7 anonim ***** válasza:
A földmérő intézi az épület feltüntetést, ő biztosan kellen fog. kb 60000 ft összköltség. A többit meg megmondják az építésfelügyeletnél, 10+ év miatt egyszerűbb és olcsóbb lesz, de lehet kérnek róla építész terveket.
aug. 30. 14:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor így első körben egy földmérőt kell találnom? Vagy Építési Hatósághoz kell mennem?
aug. 30. 14:13
 5/7 anonim ***** válasza:

"Olvasd el akkor mégegyszer. Írtam, hogy a Csokk miatt rendeznem kell... Nem unalomból keresem a hibát a térképen, de köszi a választ.. :D"

Te elolvastad a teljes válaszomat? Mert írtam a földmérőt és hogy a Földhivatalban intézte.

aug. 30. 14:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem földmérőt keress, az rajzolja be a térképre az épületet. Ha szerencséd van, kibocsájtanak egy hatósági bizonyítványt az épületről, terv se kell hozzá. Meg kell valami nyilatkozat, amit aláirnak a szomszédok, hogy több mint 10 éve ott van az épület, ez az alapja a hatósági bizonyítványnak.
aug. 30. 14:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi szépen!
aug. 31. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!