2 hónapja kötötték be a klímát nálunk, tegnap kiírta az F0 hibakódot, ami a hűtőközeg hiánya. Ez a mi hibánk, vagy a szereleőé, vagy épp senkié?
Figyelt kérdés
aug. 25. 08:16
1/7 anonim válasza:
A szerelőt hívjad, és ő megmondja. Plusz ráadásul még meg is oldja neked.
2/7 anonim válasza:
Nem a ti hibátok. Ha csak nem vertétek szét kalapáccsal a gépet.
3/7 anonim válasza:
Ez garanciális szerelési hiba, ha a gépet is ő hozta,és belül van a szivárgás, akkor a garanciális javítás is az ő dolga, dolgozzanak meg a pénzükért, ha már annyira odavannak a klímások, hogy fél évente kell őket hívni, mert csak úgy vállalják rá.
4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
aug. 25. 10:43
5/7 anonim válasza:
Beszerelès, beüzemelèsi hiba. Nálam 2x jött vissza ugyanezèr. Nem jó a csőcsatlakozás amit csinált, vagy a szelep.
6/7 anonim válasza:
Az egyik klíma húsz éves(hibátlan), a másik három, az is hibátlan, hűtenek mint állat.
ha nálatok nem hűt, az nem a ti hibátok, hanem a hanyag szerelőé, aki nem vizsgált gáztömörséget. Ez simán garamciális, még a kiszállási díjat is neki kell nyelni.
7/7 anonim válasza:
5 vagyok. Nekem másnap jött, semmit sem fizettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!