Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megszabadulni a...

Hogyan lehet megszabadulni a pókoktól a házban?

Figyelt kérdés
Frissen van festve, javítva minden hiba az egész házban, egy hete csináltunk ózonos kezelést is, rovarháló van minden ablakon, mégis folyton előjönnek. Nem, házon kívül nem zavar, de idebent nem akarom. Nem a kicsi kaszások, hanem ezek a vastag, óriási ízeltlábúak...🙈 Festéskor az összes bútort is átpucoltam már.
aug. 16. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez, végül szakembert hívtam.
aug. 16. 15:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Másik házat kell venni.
aug. 16. 16:52
 3/6 anonim ***** válasza:
28%
Inkább örülj neki hogy van, megeszik a szunyogokat, bogarakat és mindenféle rovart.
aug. 16. 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Sűrű takarítassal, porszívó
aug. 17. 08:20
 5/6 anonim ***** válasza:
55%
Nálunk ilyen kövi meg keresztes pókok csak elvétve vannak. Ellenben a kaszások kiírthatatlanok. Hiába írom, porszívózom fel őket, csak időlegesen tűnnek el. Kis idő múlva ugyanúgy megjelennek. Szerintem erre nincs tartós és végleges megoldás, mindig össze kell őket fogdosni.
aug. 17. 13:32
 6/6 anonim ***** válasza:

1. Nézd át a szúnyoghálók széleit, mert az biztos, hogy nem a falon szivárognak át, hanem a szúnyoghálók szélei mellett találnak megfelelő rést.

2. Amelyik nálad ügyesebb, és talál magának megfelelő rést, az bizony bejön ezek után is. Ezekkel mást nem tudsz csinálni, mint egyenként levadászni.

Én pár hetente kézzel szoktam elkapni őket, amiket elérek, és összenyomom. Amit nem érek el, azt seprővel halászom le, és utána kapom el. Jobb megoldás nincs.

aug. 17. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!