Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mivel lehet bevonni az alumíni...

Mivel lehet bevonni az alumíniumot hogy fekete legyen? Alapból azt hinném hogy feketére festeni de az a lényege az egésznek hogy tűző napon minnél forróbb legyen. Nem tudom melyik az a festék ami nem pereg le?

Figyelt kérdés

Illetve én inkább alumínium eloxálásban gondolkozok de nem tudom mit kell keverni a trisos vízbe hogy fekete legyen lehetőleg ne valami max szűrkés fekete hanem korom fekete.

Más javaslatokat is elfogadok.

aug. 12. 13:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Trisót felejts el, nem arra való. Vidd el a cuccod egy eloxáló műhelybe, olcsóbb mint külön-külön megvenni hozzá mindent.

Gondolom napkollektor lesz belőle. Azt sem éri meg otthon kokányolni. Használtan vedd meg a jófogásról. Sokkal jobb hatásofokkal fog működni. Saját tapasztalat.

aug. 12. 15:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen csak így filléres lenne
aug. 12. 15:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi fekte bojler tartállyal bohóckodtunk. Nyáron, a kánikulában működött, amikor amúgy is langyos vízzel zuhanyozik az ember. Ahogy bejöttek a hűvösek, nem akart benne melegedni a víz.

Feltettünk két síkkollektort, meg egy rendes indirekt tárolót, áprilistól október elejéig lett melegvizünk.

aug. 12. 15:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem itt ennél sokkal egyszerűbb dologról van szó lábosban melegített vízzel kísérletezek és kitaláltam hogy egy nagy fekete alumínium lapot teszek le a földre, ami forró lesz és alulról is meregíti a lábost és így gyorsabban melegszik föl
aug. 12. 15:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Fekete kukás zsákban gyorsabban fog melegedni a víz és még drága alóméneum sem se kell.
aug. 12. 19:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Alut inkább szinterezni szoktak.
aug. 12. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!