Mivel lehet bevonni az alumíniumot hogy fekete legyen? Alapból azt hinném hogy feketére festeni de az a lényege az egésznek hogy tűző napon minnél forróbb legyen. Nem tudom melyik az a festék ami nem pereg le?
Illetve én inkább alumínium eloxálásban gondolkozok de nem tudom mit kell keverni a trisos vízbe hogy fekete legyen lehetőleg ne valami max szűrkés fekete hanem korom fekete.
Más javaslatokat is elfogadok.
Trisót felejts el, nem arra való. Vidd el a cuccod egy eloxáló műhelybe, olcsóbb mint külön-külön megvenni hozzá mindent.
Gondolom napkollektor lesz belőle. Azt sem éri meg otthon kokányolni. Használtan vedd meg a jófogásról. Sokkal jobb hatásofokkal fog működni. Saját tapasztalat.
Mi fekte bojler tartállyal bohóckodtunk. Nyáron, a kánikulában működött, amikor amúgy is langyos vízzel zuhanyozik az ember. Ahogy bejöttek a hűvösek, nem akart benne melegedni a víz.
Feltettünk két síkkollektort, meg egy rendes indirekt tárolót, áprilistól október elejéig lett melegvizünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!