Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Erősen korhadt ablak javítása?

Erősen korhadt ablak javítása?

Figyelt kérdés
Sajnos az egyik már nagyon a végét járja, de nincs pénz a cserére, így valami ideiglenes megoldás kellene, mert néhol már látni a belső lámpafényt a réseken. Mivel pótolhatom a korhadt részeket?
2024. aug. 2. 22:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy akár be is falazhatod, ha nincs szükség arra az ablakra.
2024. aug. 2. 22:41
 12/15 anonim ***** válasza:
31%

Korhadt részt távolítsd el, aztán nyugodtan mehet a purhab…. A purhab a legkisebb ellenállás irányába dagad… tehát kitölti a réseket és kész, nem nyom szét semmit, ez egy ostoba városi legenda.

Ha lefújod egy hungarocel lap hátulját és odanyomod a falra, akkor ráragasztja a falra, nem pedig elnyomja a szomszédig… nem kell tőle félni. És sokkal jobban leszigeteli télre, mintha simán lefeded. Ami mellett ugyan úgy át fog húzni a cúg…

Egy asztalos aki volt ugyan ilyen szorult helyzetben.

2024. aug. 2. 23:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Asztalos kicseréli a korhadt részt, nem nagy költség. Egy jó asztalos megoldja, és lemázolod. A hozzágyártott rész fal felől eső belső oldalát legalább vizes lazúrral vagy festékkel kend le 2x. Jó sokat kibírhat még így.
szept. 30. 21:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Egy jó asztalos nem gányol, és max jövő télre tud munkát vállalni...

Kis minkát meg eleve nem vállal, mert nem lehet egyik fél számára sem megérősen elvállalni.

szept. 30. 22:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Én festő vagyok, nekem van olyan bomba jó asztalos barátom aki vállalkozónál dolgozik, és hasonló kisseb munkákat szokott maszekban elvállalni. Nem vállalkozik azt mondta ő már. Nem sok, de van még ilyen.
okt. 2. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!