Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a gyorsszerk...

Mi a véleményetek a gyorsszerkezetes házakról? Valakinek valami tapasztalat esetleg? Tudtok ajánlani céget, ami ilyen házakat épít és megbízható?

Figyelt kérdés
Fontolgatom,hogy ilyen házat építtessek,ezért érdeklődöm.
2010. nov. 1. 14:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
hihetetlen hogy még mindig mindent jobban tudtok mint én.:D én már szétnéztem,és utána írtam ki a kérdésemet,hiszen nem úgy jött a dolog egyik napról a másikra hogy "hopp én gyorsépítéses házat akarok" hanem hallottam róla. és ha reklámozni akarnék nem itt tenném,főleg nem ilyen formában..de nem is tudom hogy minek magyarázkodok,fogalmam sincs róla,nem tartozok senkinek semmiféle magyarázattal.főleg nem olyanoknak akik kötözködni jönnek ide =/ ti vagytok azok akik nem megfelelő szempontok szerint írják a kommentjüket,nem én. legközelebb légyszíves olyan írjon már választ aki TÉNYLEG A KÉRDÉSEMRE ÍR,nem kritizálja azt amit írtam. köszönöm.
2010. nov. 5. 22:06
 12/16 anonim válasza:

Na látom senki nem ír neked...

Miért is nem???

2010. nov. 12. 21:21
 13/16 A kérdező kommentje:

azért mert sok rosszindulatú ember van,és kijelentettem hogy ezekre nem vagyok kíváncsi....talán ezért

amúgy ebbe beletartozol te is

2010. nov. 24. 20:31
 14/16 anonim válasza:

Nézd nem vagyok rossz indulatú!!!

Ha tudnád hogy hány embernek segítettem már ingyen!!!! munkában ás másban is...

Ha nem kell mások segítsége,és nem érdekel a többi ember véleménye akkor minek teszel fel kérdéseket?

Na látod ezt sokan nem értjük benned...

Biztos minden másban is ilyen önfejű és makacs vagy,de majd az élet megtanít nagyon sok mindenre...

Saját bőrödön majd megtapasztalsz mindent!!!!

2010. dec. 2. 21:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Szegény kérdező!Téged már senki sem szeret?:)Lehet,hogy nem értessz az építőiparhoz?Az még nem jutott eszedbe,hogy Amerikában azért van annyi gyorsszerkezetű ház mert fillérekbe kerül a fa?Nem azért mert olyan jó!Elfogadható minőségű,de nem a legjobb anyag a házépítéshez.A rönkfa az persze más.
2010. dec. 2. 21:51
 16/16 anonim válasza:

Mindenki a saját szarját dicséri lásd a kőművest is.

Csak hogy tudjátok miért van nálunk még ily kevés készház, információ hiányból!nagyon soknak van már és nagyon dicsérik, melegebb a téglánál, nem hűl ki olyan gyorsan.Sokkal rugalmasabb, nem repedezik.( És ilyeneket építenek a földrengés verte területekre is nem dől össze mint a tégla!) Nézzetek utána és találtok épkézláb véleményeket is! És ne a kömüvesre hallgassunk!

2015. aug. 23. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!