Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi csíphet minket szét?

Mi csíphet minket szét?

Figyelt kérdés

Kb egy hete állandóan csípések jelennek meg rajtunk,sorozatban, tehát egy helyen (99%ban láb,lábfej) egymás mellett 4-5 csípés.

Soha nem volt még ilyen, Nálunk tisztább lakás kevés van,taksrításmániás vagyok, hetente van nagytakarítás, hétköznen is, soha nem volt semmi rovarunk vagy bogarunk. Lakásban élünk, nem családi házban, kutyánk,macskánk,vagy más háziállatunk nincsen. Budapesten élünk, BLV-t napi szinten használom,a barátom szokott csak kocsival járni vagy ha együtt megyünk valahova, de én egyedül BKV-zom. 9ből 1x ülök le kb, de lehet ,hogy onnan hoztam haza valamit?

Egy hete kezdődött ez a dolog, pont amikor jöttek hozzánk barátok külföldről (itt vannak nálunk 3 hetet).

Az első ittalvós éjszakájuk után jelent meg először reggelre az első.

Rajtuk is, állítják hogy eddig semmi ilyen nem volt náluk sem,őket is most csípik először. De nem feltételnül éjszaka csípnek, ma délelőtt beszélgettünk,ültünk a kanapén és mire felálltam a combomon 5-6 csípés volt.

Ma leütöttem egy bazinagy szúnyogot a fürdőben,de kétlem hogy az okozná egy hete ezeket a csípéseket.

Mit tegyek? teljesen ki vagyok készülve! Mi lehet ez?

2 nap múlva indulunk a barátokkal együtt nyaralni több napra.

júl. 20. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Téged csipnek, nem veszed észre, 5...6 csipés beszélgetés közben. Akkor mi honnan tudhatnánk????? Menjünk el hozzád és figyeljünk?
júl. 20. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondanám, hogy bolha, de ez csak tipp. ÉS igen, simán haza lehet vinni tömegközlekedési eszközről is.
júl. 20. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Agyi poloska? Milyen csipesek? Tegyél fel róla képet kérlek.
júl. 20. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Olyan kb. 2 mm-es kis hangtalan szúnyogok, amik csípését csak a csípés után lehet észlelni. Meg minden a lakásban élő apró rovar, ami ilyenkor nagyon éhes és kényszerűen ráfanyalodik az emberi bőrre.
júl. 20. 20:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Valószínű ágyi poloska.
júl. 21. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!