Nem lehet teljesen feltekerni a redőnyt, ami körülbelül az utolsó 15 centiméternél megáll, a gurtni/kötél útja pedig fellazul. Ezt hogyan lehetne a legegyszerűbben orvosolni?
Figyelt kérdés
Egyszer már igazítottam a gurtni feszességén (szorosabbra tekertem, majd visszaraktam a helyére, és a rugót is a helyére pattintottam), viszont lehet, hogy a "kábel" tekercset nem tekertem elég szorosra? (Ez volt az első javításos próbálkozásom egy elakadt otthoni redőnnyel).júl. 16. 12:26
1/5 anonim válasza:
Lefogyott a gurtni a csévélőn.
Felhúzod ameddig tudod, majd a lelógó részt tolod óvatosan feljebb,(túlhúzás gátlót kiszedni!) és 1 széles ragasztó szalaggal a lamellákat középen rögzíted-/körbe tekerve az egész redőny görgeteget,és rátekersz 1 v 2 menetet a gurtniból. Ezután a szigszalagot leoldod, visszavezeted a levezetőkbe.
Ha nincs elég gurtni a begyűjtőjében akkor venni kell új gurtnit.
2/5 anonim válasza:
Mármint az automatába nem viszi be? Mert akkor sok van benne. Húzd ki a gurtnit, az automata alatt max 50 centivel vágd le és kösd vissza.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Holnap reggel megnézem. A gurtni és a redőny is mindössze 1 éves, csak az után jött elő ez a hiba, miután sikerült nagy nehezen visszatekernem a túltekerődött redőnyt és igazítottam a gurtnin.
júl. 16. 23:29
4/5 A kérdező kommentje:
Sikerült megjavíti! Köszönöm a segítséget még egyszer! :)
júl. 18. 21:51
5/5 A kérdező kommentje:
*megjavítani
júl. 18. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!