Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Az normális, hogy rendeltem...

Az normális, hogy rendeltem egy kanapét, és a cég azt mondta, hogy kiszállítják, de a harmadikra csak akkor viszik fel, ha valaki segít, mert egyedül van a bútorszállító?

Figyelt kérdés

2024. júl. 13. 00:17
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
19 szavazat
 1/10 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
100%
Általában külön szolgáltatás az emeletre felvitel, emeletenként kb. 5-6000 forint körül. Ha ilyesmit nem fizettél akkor csak a telekhatárig köteles vinni a futár - ha beviszi a lakásba az már csupán jófejségből van, mert jattot remél.
2024. júl. 13. 00:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A bútorszállítás a kapuig, illetve a háztömb bejáratáig terjed. Persze megegyezés kérdése, de minden további segítség csak jóindulat vagy a borravaló reményében történik.
2024. júl. 13. 08:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez van, keress olyan kiszállítót, aki felveszi.
2024. júl. 13. 10:12
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Képzeld magad a bútorszállító helyébe. Megszakad a faszi a kényelmed érdekében? Nem.
2024. júl. 13. 15:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Persze, hogy normális.
2024. júl. 13. 17:46
 6/10 anonim ***** válasza:
58%

És az vajon normális hogy 38 hetes terhesen 3 lépcsőfokot nem emelte meg a futár hogy behozza a matracot mert nem fizettem érte? :)

Földszint, és 3 db fél lépcsőfok van a ház előtt.

Végig nézte a parasztja hogy egyedül húzom be, és még várta a jattot hogy a kocsitol a bejárati ajtóig(másfél méter kB) elhozta azt amit én súlyos pénzekèrt vettem. 🤷‍♀️

2024. júl. 13. 21:55
 7/10 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
41%
#6: Ha nem a futár volt a biológiai apa akkor igen, normális.
2024. júl. 13. 21:57
 8/10 anonim ***** válasza:
55%

#7 nem nem ő volt.

Miért lenne normális, nem értem. Ha behozta volna kapott volna jattot, így semmit.

Inkább az emberség. Nem a harmadik emeletre kértem, hanem 1 lépcsőfokot hogy tolja meg és behuzom.

2024. júl. 13. 22:28
 9/10 anonim ***** válasza:
54%

6-os!

Azt gondolom, hogy én a futár helyében bevittem volna, de nem tudom milyen a fuárok munkája, lehet, hogy az ilyesmi mindennapos, mondjuk eleinte segített ilyen helyzetekben, de sokszor még köszönetet sem kapott érte és egy idő után csak szigorúan a feldatát végzi el.

2024. júl. 13. 22:30
 10/10 anonim ***** válasza:
62%

9-es! Igen, ebben igazad van persze. Igaz én bolond vagyok, és segítek ha látom hogy kell. Legyen idős, terhes..

Bár azóta vettünk másik matracot,(6 éve voltam terhes) 20.000 forintos szállítási dijjal(anyátok az 🤣), de nem hozták be. +5000 lett volna a fél

lépcsőfok. Na annyiért inkább

becipeltem (rangattam🤣)

Azért van am pofa.

2024. júl. 14. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!