Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Aki mostanában vett ingatlant,...

Aki mostanában vett ingatlant, mennyit tudott alkudni százalékos arányban?

Figyelt kérdés
Házat szeretnénk vásárolni, ezért kérdezem. 43-ért hirdetik, mikor utoljára vettünk ingatlant, akkor kb 10% volt az átlag, ami alku lehetett. Ez most hogy alakul szerintetek?
júl. 11. 20:05
 1/6 anonim válasza:
33%
Mi egy 120 millióért meghírdetett házat 105-ért vettünk meg végül, vagyis 8-9 %-ot alkudtunk
júl. 11. 20:41
 2/6 anonim válasza:
36%
12,5%-ot, bocsi
júl. 11. 21:01
 3/6 anonim ***** válasza:
15%
1 milliardert volt hirdetve, mi 980-ert vettuk meg!
júl. 11. 23:11
 4/6 mindentudó99 ***** válasza:
0%
3# Balek vagy. Én is 1 milliárdért néztem de 950 nél többet nem adok megmondtam. Meg is szereztem. Sajnos 1 milliárdért kell felújítani de még így is megéri.
júl. 12. 06:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Énelőlem elvitték mások az ingatlant, mert egyből megadták az árat. Én meg alkudni próbáltam.
júl. 12. 11:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen mindegy, mennyit alkudozol.

Ha erősen fel kell újítani, és a két év hirdetés alatt kapott egy pofátlan ajánlatot, a következő kevésbé pofátlant el fogja fogadni.

Ha azonnal költözhető, reális árban van, és nem sürgős neki, jó ha az ügyvédi költséget le tudod alkudni.

Puhatolózz, mennyire sürgős, van e hova mennie, ha eladja, ill. számít, hogy kell e várni hitelre, vagy egyben fizetnél.

júl. 12. 14:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!