Vajon hova tűnik?
Figyelt kérdés
Homokos területről van szó.Szőlőnek kiváló de másnak már nem ha csak nem beszélünk a területen folyó épitkezésről mert maltarnak is tőkéletes.Viszont kialakitottam ezen a területen egy kis veteményest.Reggel vettem észre,hogy a hidroforrol nyert vizet elfelejtettem este elzárni.Gondoltam most aztán erősen meg lett locsolva.Egy kicsit megkapartam a homok tetejét és kb 2-3 cm vastagságban vizes volt,alatta por száraz.Az a rengeteg víz vajon hova tűnt?Ez nem Hudini,hogy eltünjön.Számomra megmagyarázhatatlan.Nem folyhatott sehova mert azt láttam volna.Tipp?júl. 10. 11:43
1/2 anonim válasza:
Ne keresd, a homok minden vizet elnyel, ezért nehéz rajta bármit is termeszteni, mert éjjel-nappal locsolni kell, hogy ne száradjon ki a növény.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen,minden vizet elnyel ez a fránya homok,de ha egész éjjel nyomattam rá a vizet azért annak kellene látszania,3 centibe belefért az egész?Ez a talány kifog rajtam mert nem találok épkézláb választ sehogy se.
júl. 10. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!