Ma magyarországon, hogy lehet a legegyszerübben, és legoptimálisabban lakáshoz jutni, ha az embernek van 10-20millió önereje?
Figyelt kérdés
2024. jún. 23. 15:16
11/15 anonim válasza:
9+
Nekem 1,5 éves házam van, szóval nem kell helyettem semmit kitalálni. Nincs rajta csok, de még babavaró se lett igénybe véve, és 0 ft szülői segítséggel épült.
Nem 7# vagyok!
12/15 anonim válasza:
8-as: mit kezdek egy lakással, amit nem tudok használni? Nem a gyerekemnek akarok lakást, hanem magamnak. Szerinted normális, ha 20-30 évig lakbért fizetek, folyamatosan költözök egyik lakásból a másikba, miközben "van" egy lakásom, csak nem mehetek oda lakni?
13/15 anonim válasza:
Attól függ hol akarsz ingatlant venni. Valahol 20 millióból tudsz lakást venni, máshol önerőnek jó egy hitel mellé.
14/15 anonim válasza:
12: Mért nekem kellene tudni, hogy egy általam nem ismert élethelyzetben, egy általam nem ismert ember, általam nem ismert igényét hogyan kellene kielégíteni? Mért nem tudod saját magadnak eldönteni, mit akarsz? Mért én volnék felelős azért, mert neked a haszonélvezettel vett lakás nem jó?
Mi van akkor? Mért nem oldod meg máshogy akkor? Nekem ehhez mi közöm van mégis?..
15/15 anonim válasza:
Akkor meg minek válaszolsz és föleg miért írsz hülyeséget???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!