Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Gérvágó otthoni felhasználásra?

Gérvágó otthoni felhasználásra?

Figyelt kérdés

Van olyan amelyikkel lehet műanyagot vágni? (vízvető konyhaszekrényhez)

A legolcsóbb megoldások érdekelnek. Köszönöm.

2024. jún. 19. 15:23
 1/7 A nagy Levin ***** válasza:
55%
Nem is annyira a gép érdekes (persze az is), hanem az, hogy milyen fűrészlap van rajta. Amennyiben lehetséges, sűrűbb fogazatút válassz, az kisebb valószínűséggel töri ki. És lassan told neki, ne hirtelen.
2024. jún. 19. 15:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Amatőr vagyok, még sosem volt a kezemben ilyen eszköz. Úgy tudom van olyan amelyik nem gép, hanem ilyen kézi cucc. Azzal is jól el tudom vágni?
2024. jún. 19. 16:13
 3/7 A nagy Levin ***** válasza:
100%

Igen gérládának hívják. Azzal is szépen el lehet vágni, ha jó a fűrészed.

Ha csak pár vágásról van szó, nem érdemes gépet venni, vegyél egy gérládát, vagy házilag is lehet csinálni, esetleg ismerőssel csináltatni.

2024. jún. 19. 16:38
 4/7 A kérdező kommentje:

Ha nem drága, szívesen benevezek egyre, aztán legfeljebb tudom hasznát venni a jövőben hasonló munka során.

Megnézem a választékot. Sima akármilyen sűrű fogazatú fűrész megfelel? Vagy külön erre specifikusat keressek?

Köszi neked.

2024. jún. 19. 16:50
 5/7 A nagy Levin ***** válasza:

[link]

Ha valami ilyesmit veszel, az teljesen megfelel a célnak.

2024. jún. 19. 17:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
u.n. illesztőfűrész az ajánlott (aminél nincs fogterpesztés), olyan fűrész, aminél van fogterpesztés, az tönkreteszi a gérládát.
2024. jún. 19. 17:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2024. jún. 20. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!