Gérvágó otthoni felhasználásra?
Figyelt kérdés
Van olyan amelyikkel lehet műanyagot vágni? (vízvető konyhaszekrényhez)
A legolcsóbb megoldások érdekelnek. Köszönöm.
2024. jún. 19. 15:23
1/7 A nagy Levin válasza:
Nem is annyira a gép érdekes (persze az is), hanem az, hogy milyen fűrészlap van rajta. Amennyiben lehetséges, sűrűbb fogazatút válassz, az kisebb valószínűséggel töri ki. És lassan told neki, ne hirtelen.
2/7 A kérdező kommentje:
Amatőr vagyok, még sosem volt a kezemben ilyen eszköz. Úgy tudom van olyan amelyik nem gép, hanem ilyen kézi cucc. Azzal is jól el tudom vágni?
2024. jún. 19. 16:13
3/7 A nagy Levin válasza:
Igen gérládának hívják. Azzal is szépen el lehet vágni, ha jó a fűrészed.
Ha csak pár vágásról van szó, nem érdemes gépet venni, vegyél egy gérládát, vagy házilag is lehet csinálni, esetleg ismerőssel csináltatni.
4/7 A kérdező kommentje:
Ha nem drága, szívesen benevezek egyre, aztán legfeljebb tudom hasznát venni a jövőben hasonló munka során.
Megnézem a választékot. Sima akármilyen sűrű fogazatú fűrész megfelel? Vagy külön erre specifikusat keressek?
Köszi neked.
2024. jún. 19. 16:50
5/7 A nagy Levin válasza:
6/7 anonim válasza:
u.n. illesztőfűrész az ajánlott (aminél nincs fogterpesztés), olyan fűrész, aminél van fogterpesztés, az tönkreteszi a gérládát.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2024. jún. 20. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!