Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mindjárt éjjel fél egy, 26,5...

Mindjárt éjjel fél egy, 26,5 fok van a szobában, nálad megy a klíma ilyenkor?

Figyelt kérdés

Hiába van éjjel, én nem bírok így aludni... Klíma lehet hogy zavarna a szomszédot... Nemrég költöztünk ide nem ismerem őket.

Ti birtok aludni 26,5 fokban?

jún. 9. 00:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%

Nálam most 27 van, 2 órája ki van tárva az ablak, de semmit nem hűlt.. Klímám nincs, de ha lenne biztos menne, magasról leszrnám a szomszédot! Simán fel fog ez menni nálam 33 fokra lassacskán, olyankor ventillátorral alszok.

(télen is csak 21 fokig fűtök, akkor gondolhatod mennyire szeretem a meleget)

jún. 9. 01:43
 2/13 anonim ***** válasza:
15%
De miért nem hűtötted le nappal kicsit a házat klímával?
jún. 9. 06:47
 3/13 mindentudó99 ***** válasza:
57%
És akkor minek a klíma ha nem kapcsolod be?
jún. 9. 07:32
 4/13 anonim ***** válasza:
56%
Miért zavarná a klíma a szomszédot? Rosszul van felszerelve? Nálam éjjel nappal megy a klima, ha otthon vagyok
jún. 9. 07:52
 5/13 anonim ***** válasza:
56%
Azért éjszaka nincs még túl meleg ha kinyitod az ablakot de egyébként nem megy a klíma.
jún. 9. 08:38
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Éjjel azért még 20 °C alá hűl a levegő, elég kinyitni az ablakot. Ha napközben meg klímával nem hagyod 30+ °C-ra melegedni a lakást, akkor még egész gyorsan le is hűl este a szellőztetéssel. Nem hogy éjfélre, hanem kb este 10 körülre.
jún. 9. 08:47
 7/13 anonim ***** válasza:

Milyen házban laksz? Soklakásos házban általában megvannak a szabályok, hogyan lehet klímát telepíteni.

A mai berendezéseknek már nincs akkora hangja, hogy zavarna bárkit.

jún. 9. 09:45
 8/13 A kérdező kommentje:

Végül nem kapcsoltam be. El bírtam aludni nyitott ablaknal. Tetőteri lakás, egy hónapja vettük. Az erkélyen van a kültéri egység.. Fogalmam nincs, mennyire hallatszik le az alattam lakókhoz, de én meg ahhoz az állatfajtahoz tartozom, akit igenis érdekelnek embertarsaim, és nem szeretnék zavarni senkit. Bocs..

Hogy miért nem hűtöttem le napközben? Mert este értem haza egy programrol.

jún. 9. 11:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezed az alattad lakóktól, az előző tulajok által használt klíma zavarta-e őket?

Ha nem ósdi a klíma és jól van felszerelve, nincs zavaró hangja ma már.

jún. 10. 13:22
 10/13 A kérdező kommentje:
Már megkerdezte a férjem. Halistennek nem zavarja őket, nem hallják. 2 éves klímak.
jún. 10. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!