Nem oldódik fel a Tomi mosópor — fehér nyomot hagy a ruhákon. Tapasztaltatok hasonlót? Milyen mosóport ajánlanátok helyette?
Oldd fel előbb meleg vízben és úgy tedd a mosáshoz!
Ezért (is) használok folyékony mosószert, azzal nincs ilyen gond.
Próbálkoztam a mosószer kapszulákkal is de azoknak meg a zselés burkolóanyaga maradt meg néha a ruhákon, mintha takony lett volna rátapadva. Így maradt a folyékony mosószer.
A Tominak is van folyékony változata, ha ezt a márkát szereted akkor vedd azt!
"Most a forróvizes feloldás bevált."
Én csatlakozom a #2-es válaszolóhoz. Használj folyékony mosószert. Abban minden komponens eleve oldatban van. Nem kell tartani attól, hogy bár forró vízben feloldódott a mosópor, beleöntötted a dobba, de amikor a hideg vizet beereszti a mosógép, akkor a hideg víz hatására mi fog történni. Nincs vele macera, nem kell vizet forralni. Eleve más összetevők vannak benne. Kisebb a lehetősége a folyékony mosószer esetében, hogy olcsó összetevőkből összedobjanak valami gagyit nagyon olcsón. Folyékony mosószer esetében gyakran kevesebb is elég, mint amennyit a gyártó javasol.
Fekete ruhákhoz a Perwoll egészen kiváló például. Gyakran egészen kis kiszerelésekben is kaphatók, szóval könnyebb kísérletezni a folyékony mosószerrel. HA nem válik be, nem kell szívni, míg a nagy kiszerelés elfogy. Szóval én nem kínlódnék azzal kísérletezni, hogy forró vizes feloldással melyik mosópor mos a legszebben úgy, hogy nem marad fehér fátyol, vagy kirázni való por a ruhákon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!