Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért hűl le a zuhanyzó víz?

Miért hűl le a zuhanyzó víz?

Figyelt kérdés
Télen semmi baja nincs a zuhanyzónak, viszont nyáron magától le szokott hűlni. Beállítom egy melegebb hőfokra amit kb 1 percig tart utána teljesen lehűl a leghidegebb fokra, hiába van melegre állítva, ilyenkor a legforróbb hőmérsékletre állítom és várni kell legalább fél percet hogy elkezdjen melegedni, majd visszább venni hogy ne forrázzam le magam, kb megint 1 percig tartja a hőmérsékletet és megint lehűl. ezt kell ismételgetnem hogy normálisan tudjak zuhanyozni. Télen ilyen probléma nincs, ott tartja a meleget, nem hűl le. Gázbojlerünk van, hiába próbáltam állítgatni rajta, nem lett jobb. Van valami ami elkerüli a figyelmemet vagy érdemes inkább szerelőt hívni?
2024. jún. 2. 16:50
 1/4 mindentudó99 ***** válasza:
Gázbojlerből van tárolós meg átfolyós is. Miről van szó?
2024. jún. 2. 19:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Gondolom átfolyós gázvízmelegítő.

Ez azèrt van, mert tèlen hidegebb a bejövő víz, ès ahhoz jó a lángmèret.

Elvileg a láng állítón vegyèl vissza, így kevesebbet melegít.

2024. jún. 3. 07:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Átfolyós a bojler. Próbáltam lentebb venni de az eredmény ugyan az, ha meg még egy kicsit levettem akkor meg egyáltalán nem melegít
2024. jún. 4. 18:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor sajna ez van.

Amikor nem melegít, akkor próbáld feljebb vinni lassan kicsit mindig, hátha sikerül. De nyáron nálam is nehèz belőni, több hideg kell hozzá.

2024. jún. 4. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!