Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit érdemesebb vásárolni...

Mit érdemesebb vásárolni toronyventillátort vagy léghűtőt?

Figyelt kérdés

máj. 30. 11:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem ezek közül egyik sem jött be komolyan, mindkettő csak a hőérzetet és nem a hőmérsékletet változtatja.
máj. 30. 11:22
 2/5 A kérdező kommentje:
mit tudnátok akkor javasolni? -ha a klímára nincs lehetőségem-
máj. 30. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Kisebb fajta klíma miért nem? Tudom, nem olcsó, de legalább 10 éves befektetés és télen átmeneti időben fűtésre használva egy kicsit még takarékosabb is mint az egyéb fűtés.
máj. 30. 11:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Oszloposat, az csendesebb.

A léghűtő az nem tudom mi... nem hűt az semmit. Klíma lesz képes arra, hogy hűtse a levegőt.

máj. 30. 12:55
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
Ja okés, értem... ezek a léghűtők kültéren használhatóak, ahol nyomja rád a párát is? Ugye? Nyilván annak semmi értelme, ha beltéren párásítasz, az csak növeli a hőérzetet. Beltéren csökkenteni kell a páratartalmat, hiszen akkor a bőrödről nagyobb mértékű tud lenni a párolgás, azaz a hőelvonás. Ez nagyban csökkenti a hőérzetet. Tehát ne párásíts beltéren semmit. Úgy oldd meg a főzés/fürdés/tereegetést nyáron hogy a pára azonnal távozzon kifelé.
máj. 30. 13:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!