Mit érdemesebb vásárolni toronyventillátort vagy léghűtőt?
Figyelt kérdés
máj. 30. 11:00
1/5 anonim válasza:
Nekem ezek közül egyik sem jött be komolyan, mindkettő csak a hőérzetet és nem a hőmérsékletet változtatja.
2/5 A kérdező kommentje:
mit tudnátok akkor javasolni? -ha a klímára nincs lehetőségem-
máj. 30. 11:23
3/5 anonim válasza:
Kisebb fajta klíma miért nem? Tudom, nem olcsó, de legalább 10 éves befektetés és télen átmeneti időben fűtésre használva egy kicsit még takarékosabb is mint az egyéb fűtés.
4/5 anonim válasza:
Oszloposat, az csendesebb.
A léghűtő az nem tudom mi... nem hűt az semmit. Klíma lesz képes arra, hogy hűtse a levegőt.
5/5 anonim válasza:
Ja okés, értem... ezek a léghűtők kültéren használhatóak, ahol nyomja rád a párát is? Ugye? Nyilván annak semmi értelme, ha beltéren párásítasz, az csak növeli a hőérzetet. Beltéren csökkenteni kell a páratartalmat, hiszen akkor a bőrödről nagyobb mértékű tud lenni a párolgás, azaz a hőelvonás. Ez nagyban csökkenti a hőérzetet. Tehát ne párásíts beltéren semmit. Úgy oldd meg a főzés/fürdés/tereegetést nyáron hogy a pára azonnal távozzon kifelé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!