Nem tudom, melyik van még használatban, de környékünkön ritka kivétel az, amelyik házon nincs. Amióta elég gyors a netem, és appon keresztül is nézhetem az előfizetett csatornákat, ritkán használom. Ha elmegy a net, akkor bekacsp a set top box.
És valóban nagyon sok hely van, ahol nincs sem internet, sem vezetékes tévé szolgáltatás. Meg ahol elérhető a világháló, ott sem mindenki használja.
Nyaraló övezetben, zártkertekben, külterületen jellemző, mert ott máshogy nem tudsz TV adást fogni.
Bent a városban már nemigen látsz, ami kint van antenna, az is valszleg nincs már használva, csak nem szerelték le.
Sok helyen ez nem divat kérdése, hanem lehetőség kérdése. Ha nincs más megoldás, akkor marad a tányéros tévé.
"Igényesebb" helyeken ahol még a feszültség alatt álló 20kV-os légvezetéket is ellopják egyszerűbb műanyag tányért felrakni, azt nem lehet leadni a méhbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!