Más se szokott új gázgyújtót venni, ha kifogy?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, ha csak gáztűzhelynél kell használni. Először gondoltam veszek újat, de észrevettem, hogy maga a szikra is könnyedén begyújtja a gázt. Akkor meg minek vegyek 600 ft-ért egy új gázgyújtót. A kérdés nem azoknak szól akiknek a gáztűzhelyén van beépített szikráztató, sem az indukciós főzőlaposokhoz😁márc. 17. 12:49
1/6 anonim válasza:
Egy szikra is elég, nem szükséges láng.
Piezo-s van, az elvileg örök.
2/6 anonim válasza:
Vegyél egy utántöltőt! A legtöbb kisebb gázgyújtót, öngyújtót lehet tölteni, nem kell újat venni. Mi is ezt csináljuk. Nekem ez a fajta van, valami egyszerű boltban vagy barkácsáruházban vettem pár éve, csak ritkán kellett használni belőle:
3/6 anonim válasza:
Nem,tölteni szoktam amíg el nem romlik.
4/6 anonim válasza:
Én egy időben olyannal gyujtottam meg a gázt ami ki volt fogyva és csak a szikra volt.
5/6 A kérdező kommentje:
#4 Én is ezt mondom, hogy így csinálom.
márc. 18. 21:48
6/6 Garott válasza:
Vehetsz simán egy szikráztatót is. Ez kb ugyan olyan, mint a gázgyújtó, csak elemmel működik, és csak szikrát ad. Álalában kínaiakban árulják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!