Pl nekem van egy 55 nm lakásom, és nagyobbat szeretnék.
Jelentkezik valaki hogy neki van egy 100nm lakása, és kisebbet szeretne. Ilyenkor általában vagy "ingyen van" úgymond, vagy valaki fizet meg a nagyobb lakásert.
De ha egyforma méretű általában nem fizet senki senkinek semmit.
márc. 8. 20:44
2/7 A kérdező kommentje:
Az az egyik gondom, hogy nem tudok összeköltözni a párommal. (Mondjuk ettől függetlenül nem látom túl reménytelennek a kapcsolat jövőjét.)
Egy másik dolog, hogy jó nagy fordulatot próbálok megtenni az "állás"-keresésben. Kezdek rájönni, hol van a kutya elásva...
márc. 8. 21:01
3/7 anonim válasza:
Végül is létezik, de ritka. Kíváncsiságból ránéztem a Jófogásra, összvissz 21 lakáscsere hirdetés van országosan.
márc. 8. 23:34
4/7 anonim válasza:
Van persze csak kevés rá a kereslet.
Ismerősöm most cserélt igaz ők lakást kertesre.
márc. 9. 08:27
5/7 A kérdező kommentje:
Az ingatlanpiaci keresletet-kínálatot vajon mi határozza meg? Milyen tényezők együttese alkotja a változásokat?
márc. 9. 08:40
6/7 anonim válasza:
Ezt kár így megközelíteni. Konkrét esetekben kell kipuhatolni a helyi tendenciákat legalább nagyjából, meg persze a te ingatlanoddal kapcsolatban is érdemes cherry pickelni pár hangzatosabb pozitívumot, amivel lehet feszíteni amellett, hogy az a magas ár inkább számít olcsónak. Mindenképp kerülném az analízis-paralízist, inkább fektetnék egy-két dzsúznyit egy-két helyi kiskocsmában abba, hogy pár népi megfigyelést begyűjtsek, persze első körben jó kettővel elosztani ezeket is, de trendeket saccolni hűbb és gazdaságosabb elég sok esetben, mint a bizniszben közvetlenül érdekelt hozzáértők faggatása.
márc. 9. 09:48
7/7 anonim válasza:
Én is panelt adtam kertes házért, a különbözetet fizettem.
Eredetileg csak venni akartam, de az eladó mondta, hogy neki pont kellene egy panel a fiának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!