Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szépe ez a lakás?

Szépe ez a lakás?

márc. 2. 20:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%

Hát ez még félig üres, be kell rendeznie a lakónak, ha nem egy ingázó megy oda egy bőrönddel.

Nincs benne függöny, falvédő, könyvek, hangszerek, növények, díszek, hangulatvilágítás, lámpatestek, csupaszak a falak.

Régiek és olcsók a bútorok, ha a legszebb lakásokhoz hasonlítjuk.

márc. 4. 04:16
 12/20 anonim ***** válasza:
57%

Igazából az van benne elrontva, hogy a szürkét kombinálja a barnával.

Ezek nem mennek, ütik egymást!

Olyan, mintha azért választott volna a tervező szürkét, mert az volt a legolcsóbb, és az esztétikum rovására választott volna.

A szürkés munkalap a barna konyhába, a szürkés terítő a barna étkezőszetthez, a szürke takaró a barna szobába...

Olcsóságot mutat. Pedig fel is lehetne ezekkel dobni, ha megfelelő a szín.

márc. 4. 04:23
 13/20 anonim ***** válasza:
72%

... és minél jobban nézem, annál inkább kitűnik, hogy itt semmi nem illik össze semmivel. Se színben, se stílusban.

Csak mivel minden darab szolíd önmagában, ez elsőre nem annyira feltűnő.

márc. 4. 04:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem a barnaval kombinálja, hanem a fával. A fa nem mutat olcsóságot. Amúgy a legtöbb skandináv lakás kb így van berendezve:fa, szürke, fehér.
márc. 4. 11:51
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik. Úgy értem, kb ilyesmit keresek, a jelenlegi lakásom helyett, ha csak a méretet és helyiségeket nézzük. Annyi, hogy én máshogy festeném. Kicsit élénkebbre. A bútorozás is másabb lenne. Hát nagyon sok minden nem férne bele, de nem is akarnám túlzsúfolni.
márc. 4. 21:42
 16/20 anonim ***** válasza:
57%
Átlagos, szegényese sivár, stílustalan. Utálom a tetőtérbeépítést dőlt falakkal, dőlt ablakokkal.
márc. 9. 02:55
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

14: Fehérre festett fához illik csak a szürke, maximum nagyon világos nyershez.

Itt egyik fa sem nyers színű..

márc. 9. 03:39
 18/20 A kérdező kommentje:
márc. 9. 21:19
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Tetszik.

Lakható, élhető, valószínűleg azonnal költözhető.

Kiadható így ahogy van.

Ingatlan kezelőként írom, a konyhai székek bevált és különösen masszív darabok, minőségi alátétfilcekkel pedig csendben mozgathatóak.

Értékbecslőként csak annyi talán, hogy mivel tetőtéri, emiatt a hasznos alapterületből le kell vonni, de ez nem esztétikai kérdés, hanem pénzügyi. A lényeg, hogy az összbenyomás jó.

márc. 9. 21:48
 20/20 Salx Narval ***** válasza:
0%
Én osztom a 13 válaszadó véleményét, nekem sem áll össze ez a lakás sem színben, sem stílusban. Sokkal több van ebben a lakásban mint amit kihoztak belőle, ami jó lenne azt a színekkel mintákkal verték szét, ami hátrányos azt viszont meg sem próbálták orvosolni. Félkész állapotban látnék benne fantáziát de így ahogy most kinéz nekem nem tetszik. Szóval boldogabb lennék ha üresen, festés, burkolás és berendezés előtt vehetném meg, mert amúgy a lakást elfogadhatónak, lakhatónak tartom.
márc. 10. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!