Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tegyek a piszkos fiókokba?

Mit tegyek a piszkos fiókokba?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy régi faszekrényem, aminek a fiókjai nagyon porosak, jön fel belőlük a forgács stb. Viszont szeretném ruhásszekrényként használni, ezért valamit szeretnék a fiókokban tenni, amire a ruhák jönnek. Próbálkoztam egy kukászsák beleragasztásával, de az nem valami stabil. Valami öntapadós fólia lenne ideális, csak nem tudom mit kell keresnem.

2024. febr. 28. 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
PVC padlót bele vágsz, a széleit meg leragasztod. Ez sose fog tönkre menni, és masszív. Előnye, hogy szinte centiben lehet venni tekercsből, csak ki kell számolnod milyen szélességűből mennyit kell venned.
2024. febr. 28. 17:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Sok helyen lehet kapni öntapadós fóliát. Én az obi-van vettem

[link]

2024. febr. 28. 17:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2024. febr. 28. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem vastagabb viaszosvászon terítő van benne kétoldalú ragasztóval a szélein leragasztva
2024. febr. 28. 19:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért előbb rázd ki vagy porszívózd ki a fiókokat. Újságpapír is jó vagy postai barna csomagolópapír.
2024. febr. 28. 19:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha porlad a felszín, akkor ahhoz nem tapad hozzá a fólia. PVC-padló pedig jó, de csak az aljára. Ha az oldala is porlad, oda más megoldás kell.

Ha valami okból semelyik fenti ötlet nem jó, akkor egy kis barna olajfestékkel kikenheted a fiókokat. Ez porladás és piszok ellen is jó. (Bár kint kell szellőztetni egy darabig, hogy ne legyen büdös.

2024. márc. 2. 07:32
 7/7 anonim ***** válasza:

A fa magától nem porlad és forgácsolódik, talán eszi a szú?

Én előbb kezelném a felületet legalább valami festékkel mielőtt kibélelem.

2024. aug. 11. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!