Fürdő wc,egyben vagy külön helyiségben, szerintetek melyik a praktikusabb?
A lakásomban különben külön van a wc.
Mondjuk,olyan is,hogy csak farolva lehet betipegni,illetve ha leültél már a wc-re, picit előrehajolva,homlokkal támaszkodni tudsz a wc ajtóra.
15, Ilyen esetben szerintem jobb az egyben, ha ilyen pici a lakás. Nálunk is csak így lehetne külön, szerintem nem éri meg. Helyette van egy nagy (tényleg nagy) fürdőszobánk, elfér benne kényelmesen mosógép, polc, kád, wc, sehol nem közlekedek lapjával, és elférünk ketten is, ha valamiért be kell menni egyszerre.
Igen, néha kényelmetlen, ha valakinek szaladnia kell(ene), a másik meg zuhanyzik, olyankor mély levegő és légyszisiess, de ez kábé egy évben egyszer fordul elő.
Szóval alapvetően én is arra voksolok, hogy a külön wc ideális (reggeli készülődésnél pl. segítene, hogy én tudok fogat mosni, amíg ő trónol), de ha csak ilyen kompromisszumokkal lehet megoldani, hogy leülsz és lefejeled az ajtót, akkor kösz, de kösz nem.
#16, szóval akkor nálad a légfrissítő az tabu?
Kérdező, szerintem a legideálisabb, ha 2 wc van, 1 a fürdőben, és 1 külön is. Ha én építkeznék, vagy olyan házat újítanék fel, ahol van elég hely, én tutira így csinálnám, praktikus. Nálunk volt már olyan, hogy 2 emberre egyszerre érett rá a sz@rás!
Nem mindegy, hogy felújítasz vagy építkezel. Felújításnál a meglévő ház mérete és elrendezése diktál. Ha viszont a nulláról építkezel, tudtommal az erre vonatkozó jogszabályok már vagy legalább 15 éve előírják, hogy a fürdőben csak akkor lehet wc, ha pluszban külön is van egy wc, de ha csak 1, akkor annak külön kell lennie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!