Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ki az a felhasználó, aki...

Bokorné Anikó kérdése:

Ki az a felhasználó, aki nemrég épített egy családi házat kb.6 millióból és az édesapja kivitelezte?

Figyelt kérdés
Építkezni szeretnénk és ehhez kérnék hasznos ötleteket, tippeket. Keresem azt az illetőt, aki nemrég azt írta, hogy édesapja kivitelezésében építették meg a családi házukat. E-mailre is várom a jelentkezését!
2010. okt. 23. 21:55
 1/8 anonim válasza:

Én is ebben a cipőben járok(telek ok). Ha jól emlékszem a ház,kulcsátadással 119eft+áfa/nm (győri-építő). A hitellel ill. a kilátástalan gazd.helyzet miatt még átkell gondolnunk...

( 6millka az igen kevés!!)

2010. okt. 23. 22:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Hat millió az valóban kevéskének tűnik. Gondolj csak bele, mennyibe került egy cserép, ha kicsit utána számolsz. Kb. 2-3 millától kezdődik egy kész, stabil tető.

Szerintem próbálkozz inkább ismerősöknél, vagy építész fórumokon.

2010. okt. 24. 00:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a 6 millio ar az csak a haz lezarhatosagaig van kituzve, nem lakhato meg? Belso cuccok extra?
2010. okt. 24. 06:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az a felhasználó kamuzott. Vagy apuci nem csak kivitelezte, hanem meg is vette a szükséges anyagot.
2010. okt. 24. 08:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Ki lehet hozni olcsón, pl. magatok által vetett vályogból, esetleg bontott téglából a fal, ezen kívül is rengeteg dolog megvehető bontottan, ami még használható.

Így jóval olcsóbb, nem feltétlen rosszabb, csak idő és kis szerencse kell hozzá.

2010. okt. 24. 09:27
 6/8 anonim ***** válasza:
40 nm-es melléképület (egy fürdővel) teljes házi kivitelezésben, ajándékba kapott téglával, tehát csak az anyagár: 2millió forint. Mindent magunk csináltunk, extrák nélkül.
2010. okt. 24. 11:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi is "most" építkeztünk. Könnyűszerkezetest. 85 a hasznos,m2, amúgy 100m2. Kb 10 millából hoztuk ki. De a férjemnek szakmája, és a víz gáz fűtésen, burkoláson kívül mindent mi csináltunk. Ja és be lett építve egy kandalló ami rá van kötve a fűtésre az elvitt több mint 1 millát. Rezsi minimális, a legnagyobb télben is a max 10-15 ezer körül volt. Én csak ajánlani tudom a könnyűszerkezetest. Időben, energiában is megéri.
2010. okt. 26. 15:08
 8/8 anonim ***** válasza:
utsó vagyok, bocs nem a teljes rezsi a gáz számla.
2010. okt. 26. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!