Ha nedves a fal, az mitől lehet?
Értem hogy salétrom meg ilyenek.
Ötven éves ház, külső falazata bontott kistégla, belső falak beton zsalukő. Néhány külső és néhány belső fal alja is vizesesik van ahol 40 cm, még máshol csak 20 cm magasságig. Az érdekesség az, hogy egy helyen tavaly már leszedtem a vakolatot hogy újra csináljam és megoróbáljam ezzel megoldani a problémát(nem sikerült) és láttam, hogy a falban a külsőben és a belsőben is van kátránypapír szigetelés. Hozzá kell tenni hogy alatta a tégla valóban nedves, büdös volt. Tavaly előtt az előző tulaj egyáltalán nem fűtött csak hősugárzóval, és idén mi is kénytelenek vagyunk hasonlóan tenni. Gyanítom hogy ez lehetett a kiváltó ok, viszont szerintem a megoldás már nem lessz ilyen magától értetődő. Gondoltam hogy le verem a vakolatot, végig furkálom és megpróbálkozok ezzel az új fajta kinyomós innyektálós szigetelő anyaggal, aztán rájöttem hogy a betont nem valószínű hogy át tudom fúrni. A lemez beverés pedig oltári melónak tűnik főleg hogy a ház (az alap kivételével) kívülről szigetelt. Mit tanácsolnátok?
Az elemi logika alapján az alapozással van baj.
Alá kell injektálni, a falvastagságtól függően kívül-belül, jó sűrűn.
Csak szakemberrel csináltasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!