Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Saját vállalkozásban dolgozó...

Saját vállalkozásban dolgozó villanyszerelők, ti hol "keresitek" a munkákat?

Figyelt kérdés
Nyilván van az ajanlgatás, de ezt leszámítva hol keresitek a munkákat? Hirdetéseket használtok vagy facebookon van erre csoport ahol emberek keresnek villanyszerelőt? Vagy milyen platformon történik a munkakeresés?

2024. jan. 8. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Aki jó szakember annak nem kell hírdetnie magát, hanem kézről kézre jár a telefonszáma. Batyam fél évre le van kötve munkával, és már inkább visszamond munkát. Lehet hírdetni mindenféle felületeken, de aki azonnal jön, azt én nem fogadnám fel, mert csak a kontárok kényszerülnek arra,hogy hírdessék magukat.
2024. jan. 8. 12:42
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem is az elsőnek van igaza.

Lehet létrehozni Facebook oldalt meg Tiktok csatornát, mert nem árt amúgy, ha van referencia, de ha beindulnak a dolgok, akkor onnantól kezdve hívni fognak.

Van a családban több szakmunkás, látom hogy megy. Volt akit egy délután felhívtak 4-en, hogy Mari néni adta meg a számod, szeretném ha eljönnél stb...

2024. jan. 8. 12:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt tapasztaltam, hogy akiket hirdetésből hívtam fel (bármilyen szakember), az mind igénytelenül dolgozott. Ezért bennem is kialakult, hogy hirdetésből nem hívok fel senkit, inkább kérdezősködök szomszédnál, ismerősnél, hogy tud-e ajánlani. Elég szomorú, hogy nincs szabályozva, és bárki adhat fel hirdetést. Biztos van köztük olyan, mint te, kérdező, akinek ez a szakmája, de nem lehet tudni biztosra.
2024. jan. 8. 13:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én jószakiról szoktam szakembereket keresni, és eddig mindegyik rendben volt. Lehet értékelni is őket, van profiljuk, bemutatkozás, úgyhogy kevésbé lutri, hogy ki jön. Te is tudsz oda csatlakozni.
2024. jan. 8. 13:54
 5/5 anonim ***** válasza:

#1 aki most kezdi a vallalkozast azt nem fogjak hivogatni mert nem ismerik a nevet. Ezert neki hirdetni kell magat es majd az ugyfelei kozul lesznek akik ajanlgatjak es igy majd kesobb annyi munkaja lesz hogy nem kell hirdetnie.

Ha en kivaltom a vallalkozast es csak varom hogy csorogjon a telefon akkor nem lesz munkam.

Hirdetni kell facebookon, facebook csoportokban, szorolapot kell kitenni a bolthoz ha megengedik.

2024. jan. 22. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!