Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Működik ez a vágható visszapil...

Működik ez a vágható visszapillantó tükör?

Figyelt kérdés

Kiesett a bal visszapillantó tükröm a helyéről, és az üveges 8. án nyit csak.

Szóval láttam, hogy van ez az ollóval vágható tükör, és kérdésem, hogy ha kipróbáltátok már, érdemes megvennem.

jan. 4. 13:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Milyen ollóval vágható tükörre gondolsz? Tükörmatricára?

Bármi működik ami tükör. Hagytam el én is menet közben a tükröt, egyszerűen elengedte a ragasztó a szemem láttára egy fekvőrendőrnél és darabokra tört. Simán beragasztottam kétoldalú ragasztóval pár nagyobb darabját a helyére amíg nem tudtam venni helyette egy új visszapillantó tükröt. Muszáj volt, hiszen a tükörért is el kellett jutnom valahogyan.

Ha bármilyen tükröt oda tudsz rögzíteni arra a kis időre és azzal tudod a forgalmat biztonságosan figyelni vezetés közben az megfelelő. A tükörmatrica is jó lehet, csak lehet, hogy valami erősebb anyaggal kell egyszerre feltenni, hogy ne legyen hepehupás és így torz a felülete.

Én vettem ilyen tükörmatricát de nem itthonra és csempére. Még nem használtam fel majd ha ott leszek pár nap múlva ahová vettem akkor tudok csak róla beszélni, hogy milyen. Egyenlőre nagyon puhának tűnik (ilyennek is kell lennie), de amúgy jó.

jan. 4. 14:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Elég sok típushoz lehet kapni utángyártott tükörlapot, ami vagy felragasztható, vagy bepattintható a gyári helyére. Autósboltokban (Bárdi, Unix, Kovács, zsu.hu..) érdeklődj.
jan. 4. 14:40
 3/3 anonim ***** válasza:
2-3 ezerért szinte bármihez kapsz belevaló tükörlapot. Nem érdemes üvegessel meg matricával bohóckodni, ronda lesz, torzítani fog.
jan. 4. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!