Fel lehet-e tenni 2k radiátor helyére a 3k radiátort?
Figyelt kérdés
2023. dec. 30. 17:27
1/9 A kérdező kommentje:
Vagy nem tudom, hogy én értem-e egyáltalán ezeket a k.kat. Adott egy olyan radiátor aminek csak a két szélébe van a víz. Ennek a helyére fel tudok-e tenni olyant aminek belül is van egy olyan víz sor. Tehát magassága, hossza egy maradjon, illetve a vízcsövek csatlakozásának a távolsága is. Viszont belül is legyen egy víztér.
2023. dec. 30. 17:30
3/9 anonim válasza:
Tehát 2soros (22k) radiátor helyett 3sorosat (33k)?
Igen!
4/9 A kérdező kommentje:
Gondolom ha a felfogatás olyan és engedi, mert a csövek nem flexibilisek.
2023. dec. 30. 19:17
6/9 A kérdező kommentje:
K?
Az annyit tesz, hogy akinek az anyukája nagy K. az nem elég tájékozott, mégis rá mer kattintani a válasz mezőre!
2023. dec. 31. 10:49
7/9 anonim válasza:
Mit zagyválsz itt össsze-vissza.
8/9 anonim válasza:
Fel lehet természetesen kicsit át kell alakítani a konzolokat a csöveket a falat picit hátrébb tenni. A vizet nem kell leengedni. Esetleg 100 as szögre felakasztani. Szerelő nem kell elég ha magad összebarmolod.
9/9 mindentudó99 válasza:
Ket tagos vagy két soros van ezt szeretnèd 3 tagosra 3 sorosra cserélni. Így egyszerűbb. Természetesen lehet cserélni én is cseréltettem már kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!