Szomszéd kandallójából származó szén-monoxidot be tudja szívni az én szellőztetőrendszerem?
Házak kb. 6 méterre vannak egymástól (kerítéssel elválasztva). Kb. a háza szélén van a kémény, ami elég magasra felmegy, tehát az én házamtól kb. 6 méterre van a kéménye. Én szellőztetőrendszerem beszívási pontja kb. még 2 méter a saját falamtól, tehát kb. 8 méterre van az ő falától.
Vázlat: [link]
KÉRDÉS: ha az ő kandallójában keletkezik szén-monoxid, azt valahogy be tudja szívni rossz/szerencsétlen szélviszonyok miatt az én szellőztetőrendszerem? Ha mondjuk pont oda csapja le, ahol én szívom be a levegőt?
A választ már megkaptad, ne hisztikézz, "okostóni".
Ilyen szomszéd mellett, mint te, nincs szükség ellenségre.
10+
* hirtelen lehűléskor vagy mikor viszonyleg hideg van, azaz fagypont alatt, már este 5-6 körül nem tudok szellőztetni...
16 meg az sem zavarja, hogy a szénmonoxid tökéletlen égéskor keletkezik, olyankor meg inkább visszafelé áramlik, nem ki a kéményen.
Ilyen amikor butaság harsánysággal párosul. Emlékeztet a buta fodrásznőkre, akik szerint 1200 wattos szolárium sokkal többet fogyaszt mint az 1200 wattos hajszárító, mert nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!