Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Bizonyos alkatrészeket miért...

Bizonyos alkatrészeket miért neveznek iparinak?

Figyelt kérdés
Például ipari csapágy és még lehetne sorolni. Mitől "ipari"? Hiszen nem csak iparban használják, sőt. A minőségét sem jelzi.

2023. dec. 10. 19:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A csapágyban bele van nyomva a minőség jele is .

Ahogy más műszaki termékbe milyen kategóriás .

Pl,nem nagy fordulatra való.

2023. dec. 10. 21:11
 12/13 anonim ***** válasza:
10. Ipari FELHASZNÁLÁSRA.
2023. dec. 10. 21:33
 13/13 anonim ***** válasza:
69%

Én ipari mosógépeket javítottam maszekba 8 évig. Üzemeltetéssel foglalkozom 2012-óta, és gépészmérnök vagyok.

Nincs olyan, hogy "ipari" csapágy. 3 féle csapágyat voltam hajlandó beépíteni SKF,FAG,INA. Ez már pusztán a minőség kérdése volt, meg a hosszú működési ciklust eredményezett. Ugyan úgy megvettem volna valami olcsó faját, amik katalógus adatok alapján ugyan azt tudták, mint a prémium márkák.

Ez olyan mint kocsiknál AZ vagy Conti vezérlést választ valaki, én utóbbit, valakinek meg jó az előbbi is. Vagy valaki bele teszi a LIDL olajat valaki meg csak a castrolt. Amúgy az AZ olaj az mól termék.

Jelenleg is ipari gépek üzemeltetésével foglalkozok, csak ezek éppen sokkal nagyobbak. Ezekbe is a fent említett 3 márkát rendelem mindig.

nincs benne az hogy IPARI egyetlen alkatrészen sem! Ez csak valami területi szleng felétek.

2023. dec. 11. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!