Kell most új lakcímkártyát csináltatnom, ha MÉG nem lakok ott az újonnan megvásárolt lakásban?
Azt írják, mindenhol, hogy 3 nap van a lakcím bejelentkezésre költözés után. Na de hogy ellenőrzik hogy mikor költözik valaki?
30 napnál nem régebbi lakásvásárlási szerződést kell vinni vagy tulajdonlapot. Én november végén vettem lakást, de még tatarozok, lehet, hogy csak január végén tudok beköltözni. Gondoltam, akkor megcsináltatom a lakcímkártyát, mert most a régi lakásomban lakok- amit utána el tudok adni.
Csak mi van ha mindenképp be kell jelentkezni ideiglenesre?
Van olyan itt, aki Kormányablakban dolgozik és tudja mi van ilyenkor?
Nem kötelező bejelentkeznek azonnal, amint tulajdonjogot szerzel...
Oda és akkor jelentkezz be, amikor ott töltöd a legtöbb időt
"hogy ellenőrzik hogy mikor költözik valaki?"
Sehogy. Sok esetben akinek több lakása van nem is abban lakik ahova be van jelentkezve.
Akkor kell csak bejelentkezni ha tenylegesen ott laksz.
En amugy marciusban koltoztem albiba es a bejelnto papirt akkor is irtuk ala a tulajjal, datumozva volt. Novemberben adtam le es semmi nem tortent. Megkaptam a lakcimkarytar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!