Józsiii2 kérdése:
Üdv!Idén ősszel raktam össze egy vegyes kazánt 1000literes puffertartályal van hogy 7-8órát tüzelek a kazánba és a pufferben egyszerűen 50fokos víznél melegebet nem tudok csinálni.Esettleg valakinek valami ötlete hogy mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
2023. dec. 8. 18:18
11/28 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudom már én sem az az igazság az tény hogy sokáig dolgozik bentre a házba mire fel fűti.Mit lehet ezzel csinálni?
2023. dec. 8. 20:41
12/28 anonim válasza:
-Szigetelni az épületett
-Nagyobb kazánt venni
-Magasabb fütöértékű anyaggal tüzelni (veszélyes lehet a kazánra)
Miért lennél boldogabb ha magasabb lenne a puffer hőmérséklete?
13/28 A kérdező kommentje:
Igazából az lett volna ezzel a cél hogy mondjuk délután be gyújtok és másnap délutánig nem lenne rá gond.De jelen pillanatban nem tudjuk vmiért kihasználni a puffert csak éjszakára reggelre már nincs benne meleg víz.
2023. dec. 8. 21:05
14/28 anonim válasza:
Nem ártott volna egy gépészeti méretezés.
Több sebből is vérezhet a dolog.
15/28 anonim válasza:
Ennyi infóból, látatlanba nem lehet segíteni neked!
16/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen azért,meg probálom le fényképezni a rendszert neked úgy lehet hogy jobban át látod.
2023. dec. 9. 07:40
17/28 anonim válasza:
Jó volna tudni mekkora a ház, milyen. Egy hőigèny. Onnan tudsz tovább menni.
18/28 mindentudó99 válasza:
Hát a huzatot nem zárhatod el. 70-80 fokos vized csak úgy lesz ha rakod rendesen teljes huzattal. Ha elzárod a levegőt ne várj túl meleg vizet. Mitől is lenne az?
Reggeltől kb 1 ig rendesen tüzelve megvan 1000 liter 80 fokos víz. És persze kizárólag hulladékkal így se jön össze.
19/28 A kérdező kommentje:
A ház 100m2-es,2,6m belmagasságú,5radiátor van +egy törölköző szárító.
2023. dec. 9. 12:17
20/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm majd mai nap meg próbálom nagyobb húzattal tüzelni.Fával még igazából kaptam tető gerendákat azzal tüzelek.
2023. dec. 9. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!